Реалізовано комплексну комунікаційну програму для компанії «Рубін»

29 жовтня, 2010
У рамках програми було здійснено низку активностей для різних цільових аудиторій: прес-конференція для представників ЗМІ, маркетингова конференція та інші заходи для партнерів, тренінги для персоналу та керівництва компанії.
При цьому особливу увагу було приділено комунікаціям з партнерами та дилерами, а також співробітниками компанії. Адже головними завданнями на третій квартал було сприяння розширенню дилерської мережі й підвищення ефективності роботи партнерів та персоналу.
Як зазначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко: «Для компаній, які динамічно розвиваються, комунікаційну програму оновлюємо та розвиваємо щоквартально. У кінці кожного кварталу підводяться підсумки, визначається ефективність усіх проведених активностей. Після цього вносяться корективи й додаткові пропозиції в комунікаційну програму на наступний період. При цьому також обовʼязково береться до уваги ситуація на ринку клієнта».
29 жовтня 2010 р.
Довідка
Publicity Creating успішно працює на українському ринку 12 років, спеціалізація компанії – стратегічні комунікації й PR.
Провідна структура Publicity Group (група компаній, яка надає послуги в сфері маркетингових комунікацій, куди входять: Publicity Creating (стратегічні комунікації), ІАЦ Publicity (інформаційно-аналітичний центр), Publicity.kiev.ua (інформаційний ресурс), ProEvents (агенція яскравих подій), РА «ПРОФІТ» (розміщення реклами в ЗМІ).
Серед клієнтів – крупні українські виробники, представництва, спеціалізовані компанії із сектору В2В, компанії сектору В2С.
Серед А-брендів, які просувалися компанією, — зарубіжні: 3М, Лазолван, ORACLE, 1C:, Samsung, AMD, Toshiba, Skoda, Hansa, Geberit, ТехноНИКОЛЬ, Daikin, KAN, ebmpapst; — українські: Мівіна, Монарх, Богдан, Roshen, Енран, АМАКО, Керамейя, ColorWay та інші.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:
Калита Оксана, [email protected]
www.publicity.com.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!