Освітяни отримали презентаційний номер нового журналу «Музичний керівник»

9 листопада, 2010
У жовтні 2010 року в Україні вийшов презентаційний номер нового спеціалізованого періодичного видання для музичних керівників дошкільних навчальних закладів та вчителів музичного мистецтва початкової школи — «МУЗИЧНИЙ КЕРІВНИК» Видавничого дому МЦФЕР.
Вихід журналу став довгоочікуваною подією для музичних керівників та вчителів музичного мистецтва. Відтепер не потрібно передплачувати стоси різних видань і по крихтах вишукувати необхідну для роботи інформацію. Все зібрано в одному виданні. А це і методичні поради, і зразки оформлення документів, і розробки музичних занять. В кожному номері журналу публікуватимуться ексклюзивні сценарії свят та розваг з нотним додатком, хореографічні постановки, ноти творів, рекомендованих освітніми програмами, для дітей різного віку у зручному форматі, майстер-класи від найкращих музичних керівників та багато іншої необхідної для роботи інформації.
«Перший в Україні фаховий журнал «Музичний керівник» допоможе педагогам збагачувати свій методичний багаж, обмінюватися перспективним досвідом, новими ідеями, а отже, рухатися вперед шляхом професійного вдосконалення», — відмітив Олег Єресько, директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.
А Тетяна Кулішко, головний редактор журналу «Музичний керівник», зазначила: «У редакційному портфелі вже зібрана й з нетерпінням очікує на публікацію ціла низка цікавих і актуальних професійних матеріалів. У презентаційному номері вміщено лише незначну їх частину. У першому півріччі 2011 року на читачів чекає знайомство з новими рубриками: «Путівник в історію музики», «Юридична консультація», «Творча майстерня» тощо».
Журнал «Музичний керівник» регулярно виходитиме з січня 2011 року.
МЦФЕР Україна, ТОВ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!