АРІФРУ презентує Єдину базу доступу до публічної інформації

23 серпня, 2011
Єдина база є комплексним засобом, який дозволяє працювати з інформацією в безперебійному режимі, з будь-якого робочого місця та без використання спеціального програмного забезпечення. За допомогою цього сервісу можна вести облік запитів на інформацію, відстежувати стан їх обробки і виконання, здійснювати контекстний пошук запитів, а також формувати та вести архів.
«Єдина база вже успішно пройшла тестові випробування в Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку. Наш досвід впровадження та підтримки програмного забезпечення, а також виробничий потенціал дозволять у стислі терміни якісно презентувати Єдину базу. В наших планах налагодити її функціонування на місцях, у розпорядників інформації, з врахуванням їхніх індивідуальних особливостей», – коментує начальник відділу інформаційних технологій Володимир Чуб.
Програма підвищить швидкість проходження документів, контролюватиме та систематизуватиме їх виконання відповідальними особами. Крім того, Єдину базу можна буде інтегрувати в офіційний Веб-ресурс установи.
«Нашою стратегічною задачею є надання технічної підтримки суб’єктам владних повноважень та іншим розпорядникам публічної інформації для виконання ними правових норм законодавства України. Сервіс Єдиної бази дозволить забезпечити вільний доступ до інформації та підвищити публічність державної політики», – переконаний Директор АРІФРУ Юрій Бойко.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до прес-служби АРІФРУ:
e-mail: [email protected];
тел. (044) 498-38-15/16

Інформаційна довідка:
АРІФРУ– державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку» розпочала свою діяльність в 1998 р. Основною метою організації є всебічний розвиток інфраструктури фондового ринку та забезпечення його відповідності світовим стандартам. З 2007 року Агентство є Уповноваженою особою з розкриття інформації емітентів цінних паперів в Загальнодоступній інформаційній базі даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів. В 2003 році спеціалістами АРІФРУ створено Єдиний інформаційний масив даних про емітентів цінних паперів — Інтернет-портал www.smida.gov.ua
«Агентство по развитию инфраструктуры фондового рынка Украины», Государственное учереждение
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!