Відкриття «Бізнес-школи КРОК»

15 вересня, 2011
Запрошуємо на відкриття «Бізнес-школи КРОК», що відбудеться 24 вересня 2011 р., 10:00 – 15:00
В програмі:
1. Презентація Бізнес-школи «КРОК» та програм навчання, відповіді на запитання.
• Морозов В.В. — декан Бізнес-школи, професор
• Данченко О.Б. – керівник програми «Управління бізнесом в проектно-орієнтованих організаціях»
• Бузмаков В.І. – керівник програми «Інформаційний менеджмент»
• Сингаївська І.В. – керівник програми «Бізнес-психологія»
• Чередніченко А.М. – керівник програми «Управління проектами»
2. Майстер-клас «Інтеграція стратегічного та проектного управління у бізнесі»- Морозов В.В. – декан Бізнес-школи, професор.
3.Вільне спілкування
Місце проведення: Університет економіки та права «КРОК», Київ, вул. Лагерна 30-32, ауд. 245, станція метро «Берестейська»,
Умови участі: Безкоштовно, за умови реєстрації ([email protected], (044)222 6864(63)
Бізнес-школа «КРОК» – структурний науково-навчальний підрозділ Університету економіки та права «КРОК».

Основною метою створення БШ Університету є визначення і освоєння нових наукових напрямів розвитку сучасного бізнесу, в яких БШ може розглядатися, як один з визнаних лідерів, для позиціонування у вітчизняному і світовому просторах бізнес-освіти і формування іміджу БШ як навчального та дослідницького підрозділу Університету, орієнтованого на вирішення проблем бізнес-партнерів.

Навчальною метою діяльності Бізнес-школи є надання високоякісної бізнес-освіти за наданими магістерськими програмами, зокрема програмою МВА (Майстер бізнес-адміністрування) особам для здобуття ними освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» та «Майстер бізнес-адміністрування».

Місія БШ «КРОК»– формування спільноти лідерів українського бізнесу з новою культурою управління, партнерство з якою забезпечує успіх кожного.

Бачення – створення відкритого навчально-наукового середовища для професійного розвитку бізнесу та зростання його цінності.

Бізнес-школа забезпечує розробку навчальної документації згідно стандартів Університету, встановлює і змінює загальні правила, організує прийом слухачів тренінгових програм, веде підготовку, проміжний контроль, проводить навчання і забезпечує навчальний процес наданих магістерських програм, слухачів курсів підвищення кваліфікації, видачу дипломів та сертифікатів про навчання і набуття певної кваліфікації, а також координує використання ресурсів БШ та здійснює загальне адміністрування базовими навчальними програмами та виконує методичне забезпечення магістерських програм з управління проектами, МВА та інших, проводить консалтингову бізнес-діяльність, міжнародну та наукову діяльність
Супремум, АТЗТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!