Студіо Модерна отримала нагороду "За якість"

1 квітня, 2013

11 березня у Парижі, у готелі Meridien etoile» («Меридиен Энтуаль»)  Глобальний клуб лідерів торгівлі («Traid Leaders Club») провів щорічну церемонію нагородження «За якість» у різних сферах бізнесу та торгівлі.

Загалом на церемонії були присутні представники компаній із понад 20 країн світу. Серед інших призерів була нагороджена і компанія «Студіо Модерна», яка вже не один рік працює на українському ринку, і відома високими стандартами якості обслуговуваннятклієнтів.

Нагорода «За якість» шукає своїх гідних призерів щорічно вже 43 роки, а головною метою ініціаторів церемонії – пропагування та заохочення філософії якості.

Привертає увагу до себе і нагорода – досить футуристична статуетка, з буквою «С», яка інтерпретується за декількома версіями. Першою і найцікавішою є версія, яка пов’язує «С» із коридою (Corrida), так як від якості володіння тореро мистецтвом боротьби з биками залежало життя самих тореро. За іншими ж версіями, «С» означає «calidad» — з іспанської «якість».

Загалом на церемонії панувала приємна ділова атмосфера. Призери ж отримали стимул та натхнення працювати і далі задля вдоволення клієнтів та якості своїх товарів та послуг.ів.

Александр
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!