Кількість покупок через соціальні мережі зростають

11 липня, 2019

Передумовами для проведення дослідження стали прогнози щодо приросту рекламних витрат на 18% у 2019 році з сумою у $333 млрд. Першою платформою для рекламних активностей ще досі залишається Google, а друге та третє місця посідають Facebook та Instagram.

Незважаючи на блокування юзерами реклами на сервісах, більшість з них дізнається про бренди та здійснює покупку в онлайні саме завдяки їй. Відносно з попередніми роками, станом на 2019, кількість людей, які купують через соціальні мережі зросла на 31%.

Відповідно до регіонів вплив реклами з різних джерел відрізняється. Наприклад, реклама в мережах більш ефективна в державах Близького Сходу та Африки, де користувачі, за допомогою соціальних медіа, можуть більше дізнатися про продукт, бренд, його політику та репутацію. Реклама у традиційному форматі (борди, телебачення, радіо) переважає найбільше у Латинській Америці. 

Кількість користувачів, які вважають, що реклама допомагає їм знайомитися з новими компаніями та їх продукцією, складає 28%. Посідає 4-е місце найпопулярніших онлайнових джерел реклама на форумах. Соціальні мережі також домінують над рекламою на сайтах (27%) — 28%. І хоча реклама на телебаченні складає 35%, а усна комунікація 31%, прогнозується, що в майбутньому соціальні медіа все ж переважать.

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!