Успішний бізнес без паперу — “Форсайт 1.9 Майбутні” від Linkos Group.

27 травня, 2019

У ці вихідні, 25-26 травня, відбулася масштабна IT-подія, "Форсайт 1.9 Майбутні", від національного розробника програмних рішень для електронного документообігу, Linkos Group!

У конференції взяли участь топ-менеджери компанії: Олеся Линник, керуючий партнер та Олеся Білоусова, СЕО, розробники цих рішень та провідні спеціалісти, партнери з просування, зі стратегічного розвитку та клієнти. За роки плідної роботи Linkos Group вдалось створити цілу лінійку продуктів, які задовольняють потреби сучасного бізнесу в оптимізації та цифрових змінах. Це: хмарне рішення для підприємців та компаній, модель бізнесу яких потребує гнучкості та мобільності — веб-сервіс СОТА, десктопне рішення компанії — відома програма M.E.Doc для середнього та великого бізнесу, а також індивідуальні рішення – АPI.ПТАХ для комплексних індивідуальні проектів.

Представники відомих компанії: Socar, БаДМ, Білла, Епіцентр, ДТЕК, які вже автоматизували документообіг із контрагентами та постачальниками за допомогою рішень компанії, зі сцени у форматі відкритого діалогу поділились власним досвідом переходу на цифровий формат обміну! Говорили про суттєві переваги від впровадження е-документообігу, про позитивні зміни у сприйнятті співробітниками інновацій, та головне, про те, що контрагенти вже готові до ЕДО!

Головним девізом заходу став вислів: "Найкращий спосіб передбачити майбутнє — створити його власноруч!" Тож майбутнє з електронним документообігом, де немає місця паперу, завдяки Linkos Group, вже настало!

Тішить, що в Україні є компанії, які прагнуть змінювати країну на краще, що ці рішення не від іноземних компаній, а створені українцями для українців.

Ведучим заходу був Олександр Скічко, відомий своєю енергією та чудовим гумором! Не дивлячись на IT-наповнення та тему заходу, він швидко підхопив тему #Безпаперу та вдало добирав запитання, які максимально розкрили тему електронного документообігу. Це допомогло всім присутнім зрозуміти навіщо бізнесу ЕДО, як впровадити зміни швидко та ефективно. Присутні представники відомих компаній тому підтвердження!

Афтепаті заходу відкривав український електронний музичний гурт—ONUKA, який найліпше передав дух футуризму та місії компанії у передбаченні та створенні змін.

Національний розробник програмних рішень — компанія Linkos Group впевнена у майбутнє бізнесу та бухгалтерії #Безпаперу! Компанія впродовж 19 років власноруч створює програмні рішення для трансформації паперових звітів, первинних документів у цифрові! Тепер в планах компанії оцифрувати фіскальний чек! Це головна місія компанії передбачати та створювати майбутнє, де співробітники мають більше простору для творчих підходів в роботі, завдяки зменшенню рутинних процесів, де компанії можуть ставати більш ефективними, зберігати кошти та цінні природні ресурси!

Технологічні рішення від Linkos Group — це інструменти, які допомагають підприємствам ставати лідерами у своїх сегментах та напрямках бізнесу!

Павлюк Алена
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!