«PepsiCo Go!»: річна програма стажування для молодих талантів розпочинає свій шлях в Україні

21 травня, 2019

Київ, 21 травня. – Компанія PepsiCo Україна, один із лідерів у виробництві готових до вживання продуктів харчування та напоїв, повідомляє про запуск на українському ринку річної програми стажування для молодих талантів – «PepsiCo Go!». Програма навчання майбутніх професіоналів розпочинається з 2 вересня 2019 року. Наразі проводиться відбір охочих. 

Cтати учасниками програми можуть студенти останніх курсів і випускники вищих навчальних закладів, які володіють англійською мовою не нижче рівня Upper-Intermediate, мають профільну освіту,  бажають отримати перший досвід і вчитися у кращих в галузі FMCG.

«Проект «PepsiCo Go – 2019»це реальна можливість для студентів і випускників отримати перший безцінний досвід роботи в масштабних проектах у сфері FMCG, зрозуміти головні принципи та засади роботи в одній із найбільш відомих компаній світу. Працюючи над реальними проектами, стажер має можливість знайти свій власний шлях.  Крім того, це ще й можливість працевлаштування за результатами закінчення програми стажування. З нашого досвіду, 85% стажерів отримують пропозицію постійної роботи та залишаються в РepsiCo», – коментує подію директор з персоналу PepsiCo Ukraine Оксана Пальгуєва.

Стажування відбуватиметься в Києві за такими напрямками: бренд-маркетинг, дослідження ринку та покупців, категорійний менеджмент, фінанси, логістика. Стажери  матимуть можливість обрати за власним бажанням пріоритетний і додатковий напрямок для розвитку.  Програма стажування надає цінний досвід роботи з каналами продажів, дає розуміння головних  принципів розробки концепції продуктів і креативних ідей, вчить створювати рекламні макети та ролики, розвиває навички спілкування зі споживачами та колегами з інших департаментів, надає шанс разом із командою провести реальні кампанії з просування брендів тощо.

Серед інших переваг програми стажування в компанії PepsiCo Україна також варто зазначити винагороду й офіційне працевлаштування з першого дня, гнучкий графік і медичне страхування, глибоке функціональне занурення в обрану галузь бізнесу, спеціально розроблену програму розвитку та навчання за обраним напрямом тощо.

Відбір претендентів відбувається  у три етапи: відеоінтерв’ю, тестування та інтерв’ю. Дізнатися більше та подати заявку на участь у програмі можна на сайті компанії за посиланням: https://pepsico-ukraine.vcv.ai/

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2017 році обсяг продажів PepsiCo склав приблизно 63 мільярди доларів США завдяки збалансованому портфелю, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов’язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі дозволяють PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo — один із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» та «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і питна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s і «ХрусТeam». PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» і дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua

Відділ корпоративних комунікацій РepsiСoУкраїна:

Аліна Матківська, керівник відділу з корпоративних комунікацій PepsiCo Україна

E-mail: alina.matkі[email protected]

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!