Наприкінці березня КРЕДОБАНК підвів підсумки першого місяця акції «Розрахуйся карткою – отримай дарунок».

3 квітня, 2013

Головний приз — LСD телевізор з діагоналлю 32” отримав клієнт львівського відділення КРЕДОБАНКу Олег Гриниха.

  • Це перший приз в моєму житті, — розповідає переможець акції Олег Гриниха. – Всі знайомі, яким я хвалився, мені не вірилиі казали, що це напевно якийсь жарт. Але я був певен у своєму банку, бо  КРЕДОБАНК — це серйозний банк, який відповідає за свої слова. Отримання такого подарунку є для мене приємним і дуже несподіваним сюрпризом. Насправді, я не розраховував на його отримання, –  просто наша сім’я постійно користується платіжною карткою. А цього разу, як звично,  ми розрахувались нею в аптеці і стали переможцями акції.

Банківська платіжна картка — це зручний та безпечний інструмент для здійснення безготівкових розрахунків за товари та послуги, популярність використання якого зростає серед українців. Якщо раніше кількість активних платіжних карток збільшувалась за рахунок обслуговування банками зарплатних проектів і випуску платіжних карток для працівників підприємств-клієнтів, то тепер картки все частіше стають також інструментом для користування кредитними коштами, а багато українців самі ініціюють надання їм платіжної картки.

– Про наявність багатьох переваг у цього інструменту здійснення розрахунків свідчать темпи зростання обсягів здійснених безготівкових платежів на українському ринку. Так, для прикладу, за 2012 рік сума операцій здійснених за допомогою платіжних карток українських банків склала понад 91 млрд. гривень, що в 2 рази більше за загальний обсяг безготівкових операцій здійснених у попередньому 2011 році. Потрібно зазначити, що зростає не тільки кількість операцій здійснених за допомогою платіжних карток, але й середня сума транзакції — за підсумками 2012 року середня сума безготівкового платежу за допомогою картки в Україні зросла з 217 гривень до 263 гривень. — розповідає  перший заступник голови правління КРЕДОБАНКу Марцін Куксіновіч.

 Акція для власників платіжних карток MasterCard WorldWide та VISA International, емітованих ПАТ «КРЕДОБАНК» триватиме цілий 2013 рік. Усі клієнти, які розраховуються за будь-які товари та послуги на суму більшу або рівну 50 гривень банківською платіжною карткою КРЕДОБАНКу приймають участь у щомісячному розіграші наступних подарунків: одного LCD телевізора 32”, двох смартфонів, трьох цифрових фотоапаратів, десяти грошових подарунків розміром 250 грн. кожен.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!