«УКРПЛАСТИК» визнано найкращим соціально - екологічним підприємством України

18 жовтня, 2013

За підсумками щорічного Всеукраїнського екологічного конкурсу, який проходить за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів, компанія «УКРПЛАСТИК» перемогла у номінації «Соціально — екологічна компанія року» .

Експертна комісія, до складу якої увійшли представники громадських організацій, Мінекології, державної екологічної інспекції та журналісти, оцінювала підприємства, які демонструють високі показники виробництва і якості продукції та ведуть системну діяльність з поліпшення екологічних аспектів своєї діяльності і мають в цьому напрямку певні досягнення. У результаті жорсткого відбору, компанію «УКРПЛАСТИК» визнано найкращим соціально – екологічним підприємством року.

«УКРПЛАСТИК»  традиційно є компанією з високим рівнем соціальної та екологічної відповідальності. На підприємстві впроваджено систему екологічного менеджменту, компанія регулярно підтверджує відповідність виробництва і продукції вимогам міжнародних стандартів ISO 14001:2004(довкілля), ISO 22000:2005(безпека) ​​і ISO 9001:2008(якість).

Гнучкі пакувальні матеріали, які виробляє компанія, не містять сполуки хлору і при утилізації використаної упаковки не виділяють отруйних речовин. Вони містять значно менше залишкових розчинників, ніж у більшості західноєвропейських і американських виробників. Це робить матеріали безпечними для організму людини і навколишнього середовища.

З 2010 року підприємство спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку реалізує Програму з підвищення екологічних стандартів та енергоефективності, розробці нових технологій. У поточному році Компанія «УКРПЛАСТИК» підтримала міжнародну ініціативу виробників хімічної продукції «Responsible Care», яку координує Міжнародна рада хімічних асоціацій ( ICCA ). Координатором цієї Програми в Україні є Союз хіміків України.
Програма діє за підтримки ООН, і до цієї добровільної міжнародної ініціативи вже приєдналися як транснаціональні хімічні корпорації, так і більшість підприємств хімічної промисловості понад 60 країн світу.

 «Якщо весь бізнес буде таким соціально та екологічно відповідальним, то екологічні проблеми будуть вирішені не тільки на підприємствах, але й у регіонах присутності великих виробництв», — зазначив Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков, вручаючи представникам компанії диплом та пам'ятний знак.

Довідка:ПАТ «УКРПЛАСТИК» — найбільший у Східній Європі виробник гнучких пакувальних матеріалів для харчової, тютюнової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. Входить до ТОП — 20 світових компаній даного профілю. Компанія заснована в 1927 році. ПАТ «УКРПЛАСТИК» поставляє гнучкі пакувальні матеріали та упаковку компаніям Центральної та Східної Європи,  Росії, України, інших країн СНД.

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!