Студіо Модерна завітала до дитячого будинку зі святом

26 грудня, 2013

23 грудня 2013 року на передодні новорічних свят співробітники компанії «Студіо Модерна» в черговий раз відвідали спеціалізований обласний будинок дитини в м. Боярка Київської області, привезли з собою незабутнє свято «Шоу мильних бульбашок» та речі першої необхідності.

У вирії передноворічних свят співробітники компанії «Студіо Модерна» вирішили подарувати діткам з спеціалізованого будинку дитини, що знаходиться в м. Боярка Київської області, незабутні емоції та новорічний настрій.

Завдяки небайдужості та спільним зусиллям співробітників компанії на зібранні кошти були закуплені товари першої необхідності: памперси, засоби особистої гігієни. А сюрпризом для малечі стало «Шоу мильних бульбашок» в якому вони безпосередньо могли прийняти участь, побувати всередині величезної мильної бульбашкиабо надіти на себе скафандр з бульбашки.

На  сьогоднішній день у будинку перебуває 88 вихованців віком до 7 років, це діти-сироти, що залишились без опіки батьків, діти, батьки яких не мають можливості їх виховувати через стан здоров’я або матеріально-побутові умови, а також діти з вадами фізичного та розумового розвитку.

Всі, хто бажає допомогти дітям і кому не байдужа доля сотень і тисяч дітей-сиріт України, може внести свій внесок до життя наших маленьких співгромадян, що живуть в світі, далекому від елементарних умов існування.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» — провідна багатоканальна структура електронної  комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи, Росії і Туреччини з представництвами в 21 країнах світу.

Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Виталий Куприн
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!