Інноваційний лінійний LED світильник з’явився в Україні

20 січня, 2014

В грудні 2013 року в Україні стартує продаж лінійних LED світильників LINE AL від компанії «МАКСУС УКРАЇНА». Ці світильники стали продовженням давно популярної серед українських покупців серії світлодіодних світильників LINE. Детальніше ознайомитися з характеристиками продуктів, а також придбати їх можна на сторінках інтернет-магазину компанії «МАКСУС УКРАЇНА».

В наш час однією з найважливіших проблем модернізації промисловості є застарілі ЛПП світильники. Вони мають ряд істотних недоліків, і головний з них – це необхідність частої заміни люмінесцентних ламп, що вийшли з ладу. Крім того відкриття-закриття розсіювача світильника для заміни ламп є причиною зношування його кріплення, викликаючи необхідність в регулярному ремонті та обслуговуванні корпусу.

Світлодіодні світильники серії LINE від MAXUS були розроблені з урахуванням усіх потреб українських підприємств. За своїми параметрами та габаритами LINE є сучасною заміною морально та технічно застарілим світильникам типу ЛПП і вирішує всі вищезгадані проблеми виробництва.

Інноваційні LED світильники MAXUS LINE призначені для промислових підприємств зі складними умовами експлуатації. Вони надійно захищені від пилу та вологи, маючи ступінь захисту IP65. Це дозволяє світильникам ефективно працювати в різних умовах виробництва з високим рівнем забрудненості, запиленості та вологості приміщень.

Важливою перевагою світлодіодних світильників серії LINE є матове покриття розсіювача, виконане з полікарбонату, завдяки якому вони не мають засліплюю чого ефекту при потраплянні світильника в зону можливого зорового контакту. Це забезпечує зоровий комфорт для людей, які знаходяться в приміщенні. При цьому невелика температура нагрівання LED світильника виключає деформацію розсіювача, гарантуючи постійну високу якість світла на весь період його експлуатації.

Лінійний світлодіодний світильник серії LINE універсальний та зручний у використанні, оскільки його можна встановити як на горизонтальну, так і на вертикальну опорну поверхню. Також він підходить для встановлення на підвіс.

Маючи період окупності в 1 рік, Maxus LINE забезпечений 3-річною гарантією від виробника. Відсутність в складі світильника ртуті дозволяє уникнути витрат на утилізацію після завершення терміну їх експлуатації.

Світильники нової серії Maxus Line є не просто джерелами світла, але й діючим інструментом підвищення ефективності бізнесу, створеним з урахуванням потреб корпоративних споживачів України.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!