«Кредобанк» пропонує іпотечним позичальникам скористатися кредитними канікулами

2 червня, 2014

Враховуючи поточну економічну ситуацію в Україні, «Кредобанк» пропонує всім клієнтам-фізичним особам, що користуються іпотечними кредитами, скористатися можливістю отримати кредитні канікули на 3 або 6 місяців. На час дії канікул для клієнтів встановлюється знижений розмір щомісячних платежів.

Пропозицією можуть скористатися всі клієнти банку, що мають іпотечні кредити не менш як 6 місяців та оформлять відповідну заяву в банківському відділенні. Якщо кредитний договір укладено за класичною схемою, протягом дії кредитних канікул клієнт сплачуватиме лише відсотки за кредитом. При ануітетній схемі погашення позики на термін дії канікул клієнт може зменшити розмір щомісячного платежу на 50%. Якщо клієнт користується кількома іпотечними кредитами, умови канікул можуть бути застосовані до одного або ж усіх кредитів за бажанням клієнта.

«Пропозиція кредитних канікул є доброю нагодою для позичальників банку оптимізувати своє навантаження в нинішній непростий період, – наголошує директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ «Кредобанк» Орися Юзвишин. – «Кредобанк» завжди йде і йтиме назустріч своїм сумлінним клієнтам, що чітко виконують свої зобов’язання».

Стандартні умови іпотечного кредитування в «Кредобанку» передбачають фіксовану відсоткову ставку на рівні 18,99% річних протягом першого року кредитування та змінну ставку на рівні від UIRD3M+5,5% річних для придбання житла на первинному ринку і від UIRD3M+5,0% вторинному ринку. Сума кредиту – до 70% вартості об’єкту іпотеки, термін кредитування – до 20 років. Забезпеченням кредиту є іпотека майнових прав на нерухомість що купується, або інша житлова нерухомість. Для оформлення кредиту необхідно надати паспорт громадянина України, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, а також залежно від джерела отримуваного позичальником доходу, або довідку про доходи за останні 6 місяців або інші документи, що підтверджують платоспроможність позичальника.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!