Індустріальні парки: планування і управління, кращий досвід і можливості для України

2 червня, 2014

Індустріальні парки: планування і управління, кращий досвід і  можливості для України

На міжнародній конференції «Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку промисловості», що відбудеться 5-6 червня 2014 у м. Львові обговорять  національний і зарубіжний досвід  в сфері планування і управління індустріальними парками:

Учасники зокрема обговорять такі важливі питання, як підбір ділянок для індустріальних  парків, підготовка концепції індустріального парку, державна підтримка у підвищенні доступності територій, залучення прямих іноземних інвестицій в середовище технологічних і індустріальних парків, підвищення конкурентоспроможності індустріальних парків, а також інші важливі питання.

Своїм досвідом поділяться директор з розвитку бізнесу  PwC Україна Енді Кузіч, голова правлінняЄвро Центр Науково Технологічного парку в Катовіцах Роман Тшаскалік, Барбара Костира, що представить  Подкарпатський науково-технологічний парк "AEROPOLIS",  директоріндустріального парку з Угрщини — Сейлеш Андраш та керівники парків.

Детальна інформація про конференцію та реєстрація учасників на сайті www.institute.lviv.ua/conference/

Конференція організована в рамках проекту Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 і проходить за підтримки Львівської обласної ради, Львівської міської ради та  ДТЕК.

Ірина Коваль
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!