Діамантбанк пропонує підтримати Українську Армію та купити казначейські зобов’язання «Військові»

18 червня, 2014


Діамантбанк пропонує всім небайдужим українцям, які хочуть підтримати солдатів,   придбати казначейські зобов’язання «Військові» серії В, що були випущені Міністерством фінансів України на підтримку Української Армії.

«Військові» казначейські зобов’язання випущено Міністерством фінансів України на пред’явника в документарній формі номінальною вартістю 1000 гривень із строком обігу 24 місяці,  відсотковою ставкою 7% річних та сплатою купонів кожні шість місяців у розмірі 35 гривень.

Перевагами такого інструменту інвестування коштів, як казначейські зобов’язання України, для населення є: надійність, гарантована державою, доступна номінальна вартість, випуск у документарній формі на пред’явника, що значно спрощує процедуру купівлі, обігу та погашення, відсутність оподаткування доходів, отриманих за казначейськими зобов’язаннями.

«Це важливий банківський продукт, що дає можливість підтримати Українську Армію в складні для неї часи. Ми добре розуміємо, що для зміцнення обороноздатності країни потрібна матеріальна допомога. Важливо розуміти, що сьогодні придбання облігацій – це не просто вагомий вклад у розвиток  нашої армії, а й спасіння життів солдатів», – зазначив Заступник Голови Правління ПАТ «Діамантбанк» Валерій Заєц.  

Продаж казначейських зобов’язань фізичним особам здійснюється в 2240 установах АТ «Ощадбанк» по всій території України за вартістю продажу, що встановлена Міністерством фінансів України.

Отримати більш детальну інформацію можна на офіційному сайті Міністерства фінансів України www.minfin.gov.ua  

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!