ПАТ «Дніпропетровськгаз» визначило переможців обласного огляду-конкурсу бригад АДС

10 жовтня, 2014

У фінальному етапі обласного огляду-конкурсу бригад АДС взяли участь найсильніші команди і лідери за результатами другого етапу: це працівники 4 бригад АДС управлінь та дільниці ПАТ „Дніпропетровськгаз”. Гостями конкурсу були бригади АДС ПАТ „Дніпрогаз” та ПАТ „Криворіжгаз”, які безпосередньої участі у конкурсі не брали, однак гідно показали свою професійну майстерність.

Проведення обласного огляду-конкурсу було ініційоване з метою удосконалення навиків і підвищення кваліфікації працівників АДС, забезпечення своєчасних і якісних локалізацій та ліквідацій аварійних ситуацій на системах газопостачання Дніпропетровської області. Організатори конкурсу впевнені, що проведення регулярних професійних змагань дозволить підвищити рівень підготовки бригад АДС.

«Безпечне, безперебійне та безаварійне газопостачання споживачам – перша та головна задача будь-якої організації з газопостачання та газифікації і тому його працівники повинні бути висококваліфіковані та мати всі необхідні навички та уміння для локалізації та ліквідації аварій, а також порятунку людей. – зазначає перший заступник Голови Правління – головний інженер Тетяна Бузовська. — Природний газ вимагає до себе щоденної підвищеної уваги, і такі огляди-конкурси – це реальна перевірка знань та практичних дій працівників АДС».

Уміння та навички конкурсантів оцінювала спеціальна комісія під керівництвом головного інженера ПАТ „Дніпропетровськгаз” Тетяни Бузовської.

Робота конкурсантів була злагоджена та оперативна і проводилась в реальних умовах, тому що в критичних нештатних ситуацій бригади АДС відповідають за життя та безпеку людей.

Конкурс проводився за наступними напрямками: теоретичні знання всіх членів бригад АДС, документація бригади, оснащення автомобіля, технічний стан автомобіля, одягання засобів індивідуального захисту, дії аварійної бригади під час локалізації аварійної ситуації. За цими напрямками підсумовувалися бали.

При підведенні підсумків обласного огляду-конкурсу, комісія, в першу чергу, оцінювала спритність виконання бригадами АДС практичних дій із визначення та ліквідації витоків газу на підземних газопроводах (сталевих та поліетиленових), надземному сталевому газопроводі, дії щодо гасіння пожежі в реальних умовах, а також навиків використання засобів індивідуального захисту та надання першої долікарняної допомоги при втраті свідомості в газовому колодязі одним із членів бригади АДС.

Першочерговим завданням огляду-конкурсу бригад АДС стало обстеження території на загазованість та виявлення місць витоків газу по ввідному завданню „Запах газу на вулиці”.

Комісія оцінювала не тільки точність та швидкість виконання робіт, але й дотримання правил техніки безпеки та охорони праці.

Цей огляд-конкурс бригад АДС дав учасникам можливість оцінити свою готовність до дій при виникненні аварійних ситуацій, обмінятися практичним досвідом із застосування сучасного обладнання, що реально використовується для локалізації та ліквідації аварійних ситуацій при експлуатації систем газопостачання.

Крім визначення переможців обласний огляд-конкурс бригад АДС мав на меті й інші завдання: накопичення знань учасників, удосконалення підготовки спеціалістів АДС. Загальний результат конкурсу – згуртованість, високий професіоналізм газовиків, їх корпоративна солідарність для виконання єдиної справи – надійного, безаварійного, безпечного та безперебійного газопостачання споживачів природного газу.

За загальними підсумками змагань переможцями стали команди АДС ПАТ „Дніпропетровськгаз”, які посіли призові місця:

1 місце – Нікопольське управління,

2 місце – Дніпродзержинське управління,

3 місце – Магдалинівська дільниця Новомосковського УЕГГ,

4 місце – Павлоградське управління.

Бригади-переможці отримають матеріальне заохочення, призові кубки та почесні грамоти.

Вітаємо переможців обласного огляд-конкурсу бригад АДС та бажаємо їм нових професійних перемог!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!