«Кредобанк» продовжує кредитувати малий та середній бізнес

6 листопада, 2014

На сьогодні «Кредобанк» залишається одним із небагатьох українських банків, що продовжує активне кредитування малого та середнього бізнесу. У 2014 році найбільш популярними є кредити на поповнення обігових коштів – овердрафти та кредитні лінії, які складають переважну більшість виданих кредитів. З 10 листопада банк поновлює бланкове кредитування юридичних осіб у формі овердрафту на поточний рахунок на суму до 500 тис. грн. та зі ставкою від 21,5% річних.

 «Кредобанк» зміг продовжити кредитування малих та середніх підприємств завдяки виваженій кредитній політиці, індивідуальному підходу до кожного клієнта, швидкості прийняття рішень та лояльних умов – зокрема, кредити на поповнення обігових коштів можна отримати за ставкою від 17,5% річних, – говорить директор департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Ірина Груй. – Збереженню активності банку в кредитуванні сприяє потужна ресурсна підтримка стратегічного інвестора – найбільшого банку Польщі PKOBankPolskiS.A

Робота з малим та середнім бізнесом є одним із стратегічних пріоритетів «Кредобанку». На сьогодні банк пропонує повний спектр кредитних продуктів для малих та середніх підприємств. За період з 2011 року загальний обсяг кредитів, наданих банком у цьому сегменті, перевищив 1 мільярд гривень.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!