У розвиток Центрів сучасних технологій ВОЛЯ вклала в 2015 році понад 8 мільйонів гривень

27 січня, 2016

Кошти спрямовувалися на оновлення, ремонт і відкриття нових ЦСТ, купівлю оргтехніки й навчання персоналу. Загалом минулого року сума інвестицій у якість абонентського обслуговування сягнула 50 мільйонів гривень.

− Два роки тому ми поставили перед собою амбітну мету − зробити наші Центри прикладом для індустрії. Нам це вдалося не тільки завдяки технологічному лідерству компанії ВОЛЯ, а й тому, що ми повірили, що можемо бути кращими для своїх клієнтів. Ми справді зробили багато: змінили свої Центри обслуговування, зробили зручнішим їх розташування, модернізували обладнання, поліпшили більшість робочих процесів, робота наших консультантів стала комфортнішою й ефективнішою. І головне, ми змінили систему винагороди, щоб ті, хто працює краще, мали змогу заробляти більше, − розповідає директор зі взаємодії з клієнтами компанії ВОЛЯ Антон Дзюбенко.

У результаті протягом минулого року індекс задоволеності клієнтів (CSAT) роботою ЦСТ ВОЛІ зріс із 9,29 до 9,39 бала при максимумі 10. 

У 2015 році ВОЛЯ відкрила п'ять нових ЦСТ: у Запоріжжі, Кривому Розі, Львові й Харкові. А у великих київських торгово-розважальних центрах з'явилися точки продажів послуг компанії − «shop-in-shop» (магазин-у-магазині). Сьогодні вже 75% від загального числа ЦСТ компанії розташовано в людних і зручних для клієнтів місцях, і 95% із них переведено на новий корпоративний формат.

У всіх ЦСТ впроваджено нові стандарти роботи персоналу. Співробітники вдосконалюють свої знання й навички на тренінгах, де освоюють інструменти продажів і менеджменту. Останні результати щорічного опитування свідчать про значне зростання залученості персоналу ЦСТ − на 11%.

У 2016 році ВОЛЯ й далі розвиватиме мережу ЦСТ. У планах компанії − відкриття чотирьох нових Центрів і остаточне переведення всіх ЦСТ в новий корпоративний формат.

Як повідомлялося раніше, ВОЛЯ стала переможцем у номінації «Провайдер цифрових розваг року» у Міжнародному конкурсі «Вибір року 2015».

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!