Новий інтернет-банкінг ОТП Банку доступний у мобільному додатку OTP Smart

1 квітня, 2016

З метою розширення можливостей та підвищення зручності для користувачів інтернет-банкінгу ОТП Банк впроваджує мобільний додаток OTP Smart, за допомогою якого клієнти отримають можливість користуватися послугою дистанційного банкінгу та отримувати додаткову інформацію в режимі 24/7.

Додаток доступний для завантаження з мобільних телефонів на базі Android у магазині додатків Google Play, при цьому технічною вимогою до мобільного пристрою є платформа Android версій 4.0.3 +, а також iOS — на AppStore для пристроїв з платформою iOS версій 8.0 +. Мобільний додаток OTP Smart доступний 3 мовами — українською, російською і англійською, та співпадає з мовою телефону.

Окрім нового адаптивного дизайну інтерфейсу, додаток надає засоби для дистанційного управління власними фінансами користувачам послуги OTP Smart, зокрема:

•          контроль залишків і руху коштів за всіма рахунками та продуктами;

•          перегляд деталей рахунків, реквізитів, формування виписок;

•          перекази: в межах своїх рахунків, в межах ОТП Банку, в межах України;

•          миттєві перекази 24/7 між картковими рахунками ОТП Банку (в тому числі, у позаопераційний час);

•          поповнення і зняття коштів з ощадних вкладів, поповнення депозитів з правом поповнення;

•          погашення заставних і беззаставних кредитів;

•          сплата рахунків мобільних операторів, поповнення ігрових аккаунтів та ін.

«Зважаючи на те, що наразі Україна знаходиться на початку шляху масового проникнення інтернету та подальшої діджиталізації, розробка мобільного додатку до нової системи онлайн-банкінгу є свідченням нашого прагнення сприяти цьому процесу та задовольняти потребу сучасних клієнтів у безперешкодному доступі та незалежностів управлінні власними фінансовими потоками. Ми доклали всіх зусиль, аби забезпечити при цьому максимальну зручність та функціональність для користувачів», — зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

У подальших планах ОТП Банку покращення функціоналу мобільних додатків і розширення можливостей та удосконалення системи OTP Smart.

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банкуза телефонами (044) 459-05-05, (044) 290-92-05або e-mail [email protected].

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!