Біржа QPari – зручний та сучасний ресурс для справжніх фахівців

22 серпня, 2016

    Засновники проекту потурбувалися про зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сайту, просту навігацію, привабливий дизайн. Щоб почати працювати на біржі, достатньо зареєструватися в статусі замовника (роботодавця) або фрілансера. Для цього потрібно заповнити просту анкету, вказавши:

  1.  справжнє або вигадане ім'я (нікнейм);
  2. електронну адресу;
  3. пароль.

   Фрілансер одразу потрапляє в щойно створений віртуальний офіс та отримує статус «pro» терміном на місяць з моменту реєстрації (в подальшому його можна буде купити за 20 гривень на місяць). Щоб збільшити свої шанси знайти роботодавця, користувач ресурсу має можливість створювати портфоліо, добавляючи в нього свої кращі роботи. Для цього треба вказати категорію (менеджмент, програмування, оптимізація чи створення сайтів, тексти, будівництво), вибрати регіон, зробити короткий опис та прикріпити зображення. Довірі замовників сприяє верифікований (повністю заповнений профіль) та аватр (краще, якщо це буде фотографія). Засновники ресурсу рекомендують на своїй сторінці вказати всі категорії послуг, ціни на них та терміни виконання.
Ще одна можливість заробити гроші – продати готовий продукт в віртуальному магазині, виставивши його на продаж. Також будь-який фрілансер має змогу пропонувати свої послуги замовникам, відгукуючись на опубліковані замовлення.
   Біржа QPari – корисний ресурс для роботодавців. За допомогою цього сервісу вони можуть дуже швидко знайти виконавця на будь який проект – копірайтера, фахівця по створенню та просуванню сайтів, маркетолога, дизайнера, тощо. Все, що потрібно зробити роботодавцю – розмітити своє замовлення, максимально точно поставити задачу та вибрати виконавця, орієнтуючись на його рейтинг, досвід роботи, відгуки та роботи в портфоліо.
На QPari є все, що потрібно для комфорту користувачів:

  1. зручні віртуальні кабінети;
  2. форум для спілкування з колегами;
  3. служба підтримки, в яку можна звертатись для вирішення спірних питань;
  4. форма пошуку інформації.

   Робота через біржу QPari позбавлена будь-яких фінансових ризиків.
Проект швидко розвивається. Уже зараз на біржі зареєстровано понад 1000 фрілансерів-фахівців в різних галузях. Приєднуйтесь до проекту в якості замовника або фрілансера, і перед вами відкриються нові можливості.
Адреса ресурсу фріланс біржі: https://qpari.com

Чепулан Андрей Олегович
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!