Дніпропетровськгаз: сучасний опалювальний прилад – запорука вашої безпеки та економії

12 грудня, 2022

Нині опалювальний сезон активно продовжується, але незважаючи на це багато споживачів замислюються над придбанням нового котла. Причиною цього може бути: неефективність роботи старого приладу, споживання ним великого обсягу газу, часта потреба у заміні комплектуючих тощо. Тож АТ «Дніпропетровськгаз» рекомендує завітати до 104.ua клієнтських просторів у Дніпропетровській області, де персональні менеджери запропонують вам найкращі варіанти газового обладнання. Нові та якісні опалювальні прилади можуть заощаджувати до 30% тепла, у той час, коли старі котли зношуються та втрачають ККД.  

Cеред споживачів нашого регіону особливою популярністю користується газовий котел E.C.A. Gelios Plus 24 HM. Це сучасний двоконтурний опалювальний прилад, який і приміщення обігріє, і нагріє воду! Ви будете здивовані його перевагами: 

— підходить для квартир/будинків площею до 240 м²;  

— ефективний: його ККД – 90,6%; 

— безшумний режим роботи завдяки подвійній обшивці, герметичній камері згоряння та спеціальному шару теплоізоляції;  

— має економічність газового споживання: працює на природному газі та зрідженому; 

— великий LCD-дисплей за допомогою якого здійснюється управління;  

— надійний – 80% комплектуючих провідних європейських виробників та 5 років гарантії.

Обирайте для свого помешкання тільки сертифіковане газове обладнання, адже від нього залежить ваша щоденні безпека та добробут. Тим паче, зараз у споживачів є шанс взяти участь в акції 104.ua — «Авто для ЗСУ». З кожного придбаного вами котла у 104.ua клієнських просторах регіону або на сайті компанія перераховує 500 грн на купівлю автівки нашим захисникам.

Варто також не забувати, що будь-яке газове обладнання, імпортного чи вітчизняного виробництва, потребує систематичного сервісного обслуговування для стабільної і безпечної експлуатації. І саме кваліфіковані спеціалісти, у яких є дозвільні документи, мають право виконувати газонебезпечні роботи. А самостійне втручання у роботу газових приладів суворо заборонено та небезпечно для життя і здоров'я.

Тому довіряйте цю справу фахівцям АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК). Вони мають відповідні дозволи, досвід, знання та інструменти для виконання різних видів робіт. Якщо вам потрібне встановлення, технічне обслуговування чи ремонт газового обладнання закордонного виробництва у вашому помешканні, звертайтеся до відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання або до 104.ua клієнтського простору у регіоні.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!