Нові квартири для броварчан і незабутнє свято для жителів та гостей міста: «Альянс Новобуд» привітав із Днем Незалежності

25 серпня, 2016

З приводу Дня Незалежності будівельна компанія «Альянс Новобуд» організувала для жителів Броварів та гостей міста низку приємних сюрпризів. 

Дві родини броварчан стали щасливими власниками нового, сучасного та комфортабельного житла в ЖК «Лісовий квартал». В одній квартирі поселиться багатодітна родина, у якій виховують шестеро дітей. Друга квартира дісталася медичним працівникам Броварської центральної районної лікарні. Ключі від квартир новоспеченим господарям вручили губернатор Київської області Максим Мельничук і  мер Броварів Ігор Сапожко. Нагадаємо, що з початку року будівельна компанія «Альянс Новобуд» уже передала місцевій владі м. Броварів 24 квартири для поліпшення житлових умов пільгових категорій броварчан, що стоять у черзі на житло, та заслужених жителів міста.

За доброю традицією 24 серпня міський парк «Перемога»  наповнили веселощі та гарний настрій. Для комфорту гостей компанія «Альянс Новобуд» спорудила кілька зон відпочинку, де кожний зміг знайти для себе цікаве й захоплююче заняття. Малятам і жінкам дуже сподобалися майстер-класи, де під керівництвом умільців усі, хто забажав, могли змайструвати своїми руками унікальні вироби із соломи. У зоні активного відпочинку чоловіки демонстрували свою силу, виготовляючи унікальну сувенірну монету. Допомагав їм у цьому професійний коваль. Фотобудка моментальних знімків користувалася особливою популярністю у молоді. Тим, хто полюбляє пасивний відпочинок, припала до душі зручна зона релаксу, де організатори розмістили барні столики, крісла-груші, а також фотостіну для  світлин на пам'ять. Не обійшлося й без традиційної української кухні: гості свята змогли насолодитися наваристим козацьким м'ясним кулешем, приготовленим на багатті за стародавнім рецептом.

«Бровари – рідне й улюблене місто для нашої компанії. Нам пощастило стати тими, хто може вплинути на його розвиток, і для цього ми робимо все від нас залежне. Ми горді, що цього року наше місто змогло здивувати не лише своїх жителів, але й гостей свята: дуже приємно, коли виходить подарувати людям радість – особливо в таке важливе для країни свято, як День Незалежності»,– розповів Сергій Караванський, директор компанії «Альянс Новобуд».

Закінчилося святкування Дня Незалежності у Броварах виступом Джамали та Ніни Матвієнко.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!