В Україні відкрився преміальний фан шоп художника Івана Марчука

29 листопада, 2016

В Україні почав роботу фан шоп всесвітньо відомого художника Івана Марчука, де шанувальники талановитого українця можуть придбати преміум аксесуари з використанням картин митця. Напередодні проект вже презентували широкому загалу і отримали перші замовлення.

Сьогодні основу серії складають предмети гардеробу і сувенірна продукція. Зокрема, це шовкові хустки і палантини з принтами за мотивами робіт художника, чохли для телефонів, художні книги та альбоми. В майбутньому планується розширити лінійку дизайнерським художнім приладдям, спеціально підібраним за порадами художників.

Проект став результатом давньої дружби і співпраці Івана Марчука і холдингу CO-OP Media, де вийшов перший в своєму роді альбом картин художника з відвертими історіями про його життя.

Першим майданчиком, де представлені аксесуари серії, став сайт www.shop.uamarket.info.

"Для нашої платформи ми завжди відбираємо тільки ті предмети, які готові рекомендувати особисто. Після знайомства з Іваном Марчуком і командою, яка готувала лінійку фан шопу, не було сумнівів, що вони повинні бути представлені у нас", — зазначила головний редактор UAmarket.info Валерія Вольвач.

Як зазначили ініціатори проекту, переговори про продаж також ведуться з найбільшими майданчиками країни.

Робота над фан шопом надихнула авторів проекту почати більш активну популяризацію українського образотворчого мистецтва. Як відзначили в CO-OP Media, компанія планує розробити ще кілька серій аксесуарів, присвячених іншим відомим художникам, об'єднавши роботи в проекті Art Impulse Ukraine.

Іваненко Сергій Федорович
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!