Державне підприємство «Моррічсервіс» запустило в роботу третій центр обслуговування в Україні.

13 вересня, 2019

12 вересня  запрацював третій центр в Україні, який відкрито державним підприємством «Моррічсервіс». Відтепер, послуги оформлення робочих документів моряка та власників малих і маломірних суден можна отримати в Херсоні за адресою: вул. Миру, 45-А.    

Подія відбулася за присутності заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка, Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра Петренка, Голови Херсонської обласної адміністрації Юрія Гусєва, директора ДП «Моррічсервіс» Ірини Костюк та інших поважних гостей – представників міської ради, очільників підприємств та установ морського та річкового транспорту, капітанів морських портів країни, керівників морських освітніх закладів міста Херсон.

Юрій Лавренюк, заступник Міністра інфраструктури України: «Я особисто задоволений розвитком по нашому новому напрямку – створенню центрів обслуговування Моррічсервіс під управлінням Державної служби морського та річкового транспорту, яка працює вже рік. І я переконаний в тому, що ми рухаємося вірним шляхом, подобається це комусь, чи ні. Такі прозорі сервіси з’являються в морських містах та містах де цього потребують моряки, споживачі та всі громадяни, які можуть ефективно та доступно отримати всі послуги. Це пілотний проект, і це третій сервісний центр. До кінця цього року планується відкриття ще одного центру. В цілому в країні їх буде приблизно 14. І я переконаний в тому, що вже можна надавати оцінку роботи «Моррічсервіс» в Одесі, в Ізмаїлі та найближчим часом у Херсоні».

Дмитро Петренко, Голова Державної служби морського та річкового транспорту України: «Я вітаю Херсонщину з відкриттям сервісного центру для моряків. Замість того, щоб моряк відвідував для оформлення своїх документів 5 чи 6 організацій на різних локаціях, ми хочемо, щоб це відбувалося на одному майданчику – в приміщенні центру обслуговування «Моррічсервіс». Хочу сказати приємні слова команді «Моррічсервіс», яка зробила це майже «з нуля» за півроку – якісно та професійно. Це дійсно сервіс для людини. З посмішкою та гарним настроєм».

Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк подякувала гостям та розповіла, що з’явилася добра традиція передавати естафету відкриття від центра до центру різними містами під час прямого відеозв’язку. Таким чином гостей привітали керівники центрів «Моррічсервіс» з Одеси та Ізмаїла.   

На момент відкриття «Моррічсервіс» у Херсоні працюють 7 адміністраторів та представник Державної кваліфікаційної комісії. На території центру є два класи з сучасним обладнанням для проходження тестів. Один – для складання іспитів Державної кваліфікаційної комісії професійними моряками. Другий клас для  проходження кваліфікаційних тестів для водіїв малого та маломірного судна – всіх, хто є власником будь якого водного транспорту.

Центри обслуговування «Моррічсервіс» мають термінали електронної черги та оплати послуг. В приміщенні центру зручна навігація «шлях клієнта». Це завжди єдиний фірмовий стиль та сучасний дизайн, а кожен з центрів має оригінальний морський елемент в інтер’єрі. В Херсоні хвилю емоцій викликав справжній 150-кілограмовий якір, з якірним ланцюгом через клюз у борті рецепції.

Популярності центрам «Моррічсервіс» додає відкритість у діяльності, регулярна публічна звітність та постійний зворотній зв’язок з клієнтом. Сподіваємося, що херсонський центр стане справжнім символом прозорості діяльності ДП «Моррічсервіс», бо його розташовано в повністю скляному приміщенні площею 300 м2.

Вікторія Якушева
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!