Державне підприємство "Моррічсервіс" - підсумки 2019 року

8 січня, 2020

За підсумками 2019-го – першого року в історії державного підприємства «Моррічсервіс»:

 з початку діяльності – травня цього року, відкрито 4 центри «Моррічсервіс» у портових містах країни: Одеса, Ізмаїл, Херсон, Маріуполь, які загалом надали 17 264 послуги. Якщо детально: посвідчення особи моряка – 4 765, послужна книжка моряка – 1 591, робочі документи (дипломи та свідоцтва фахівця) – 6 476 та проходження Державної кваліфікаційної комісії, яка працювала на території сервісних центрів – 4 430.

Окрім цього, в 13 українських морських портах працюють професійні відділи забезпечення сервісу, які обслуговують за договором більш ніж 200 морських агентів.

За планами на майбутнє, у 2020 році діяльність ДП «Моррічсервіс» буде сконцентрована на розширенні переліку послуг, відточенні стандартів сервісу та осучасненні відділів забезпечення сервісу «Моррічсервіс» у портах, а також, втіленні провідних сучасних форматів надання послуг. Зокрема, на початок року заплановано впровадження зручної оплати послуг через QR-код, запуск в роботу електронної системи Моррічсервіс-онлайн за допомогою розробленої програми «е-Гавань», яка дозволить моряку замовити послугу  з будь-якої точки світу.

 Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк: «Наша команда має спільну систему цінностей, свій шлях розвитку та бачення того, яким має бути сервіс. Ми жодного дня протягом року не зраджували задекларованим на початку діяльності принципам роботи – швидко, зручно, надійно, професійно. Ми крокуємо цим шляхом не зважаючи на скепсис деяких. Найголовніша цінність для «Моррічсервіс», який я очолюю, це – репутація. Маєш репутацію – маєш довіру, маєш довіру – маєш вдячних клієнтів, що повертаються.  Підтвердженням цього на сьогодні є десятки тисяч клієнтів Моррічсервіс. Наша мрія – побудувати сталий проект діалогу між державою і моряком, робити це прозоро та сучасними, зрозумілими і ефективними каналами».

Вікторія Якушева
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!