ВОЛЯ відкриває доступ абонентам до усіх телеканалів на новорічні свята

3 січня, 2020

Новорічні свята для абонентів ВОЛЯ стануть ще більш приємними завдяки можливості промоперегляду усіх телеканалів. 

Компанія з 28 грудня 2019 року по 10 січня 2020 року відкриває усім абонентам цифрового та інтерактивного телебачення доступ до понад 150 телеканалів*. 

Також у ці святкові дні усі абоненти ОТТ зможуть насолодитися фільмами, мультиками та спортивними подіями в онлайн-кінотеатрах Воля Cinema, FOXNOW та Воля Футбол+.

ВОЛЯ підготувала багато цікавого, щоб контент був тематично різноманітним і актуальним для будь-якого віку та інтересів.

Наприклад, на телеканалі Воля CINE+ HIT фантастичний тиждень з 30 грудня по 5 січня із супергероями, що вражають надприродними здібностями: «Людина Мураха», «Вартові галактики», «Капітан Марвел», «Месники: Завершення», «Скло», «Варкрафт».  А на телеканалі Воля CINE+ MIX — улюблені світові комедії: «Буркотун», «Оскар», «Людина-оркестр», «Приборкання непокірного», «Високий блондин у чорному черевику», «Шалено закоханий», «Укол парасолькою».

Для того, щоб отримати промодоступ до телеканалів, абонентам кабельного телебачення необхідно налаштувати свій тюнер. Детальніше про налаштування читайте в інструкції.  Абонентам інтерактивного телебачення достатньо перезавантажити обладнання.

Приємного перегляду!

*доступ відкрито до всіх телеканалів, окрім каналів Футбол 1 HD, Футбол 2 HD і каналів додаткового пакету «Нічний».

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!