ВОЛЯ запрошує в кіноподорож до Франції

30 березня, 2020

Весна кличе до Парижу. А поки аеропорти закриті запрошуємо наших абонентів у кіноподорож до Франції. Адже карантин — це час якісного кіно.

Збір бажаючих на телеканалі Воля CINE+ щосуботи та неділі з 28 березня по 25 квітня. В цей час на справжніх гурманів кіномистецтва чекають «Вечори французького кіно». Кожен вікенд прихильники висококласного кіно зможуть подивитися по два фільми: один уже відомий і улюблений глядачами плюс прем'єра.

Із уже знайомих кінострічок увазі кіноманів — «Прибульці», «Коханець напрокат», «Сімейне пограбування», «Вулкан пристрастей» та інші.

Детальніше про прем'єри:

— біографічна трагікомедія «Сільвіо та інші», 29 березня.

Фільм про Сільвіо Берлусконі — тирана і веселуна, гедоніста і романтика, скандального політика і мільярдера, який став іконою для італійських нуворишів. Сільвіо завжди оточують найвпливовіші і найнебезпечніші люди, готові на все, аби отримати доступ до живої легенди.

— трилер «Будинок, який побудував Джек», 4 квітня.

Прем'єра фільму, створеного спільно Данією, Францією, Німеччиною, Швецією в 2018 році. Історія про неймовірно розумну молоду людину на ім'я Джек, який за 12 років став майстерним серійним убивцею. Що стало причиною таких метаморфоз?

— драма «Аманда», 12 квітня.

Герой фільму Давид зустрічає в Парижі дівчину і закохується в неї. Але незабаром його життя різко змінюється після раптової смерті сестри. Крім шоку і болю, Давид тепер виявляється один на один зі своєю молодою небогою Амандою, якій потрібна опіка.

Франція — це ж не тільки Ейфелева вежа та Єлисейські поля, це ще й особливий шарм кіно. Недарма її називають батьківщиною кінематографа. Фільми французьких майстрів відрізняє емоційна насиченість, відчайдушність почуттів і неповторний гумор. А ще блискуча гра акторів. Хто не знає Бріджит Бардо, Катрін Деньов, Жана Рено, Алена Делона, П'єра Рішара!

Проводьте час вдома із задоволенням разом з Воля!

Нагадуємо:

Із 17 березня по 3 квітня Воля пропонує абонентам цифрового і інтерактивного телебачення (ОТТ IP і Android TV) можливість дивитися всі телеканали (крім пакетів «Футбол HD» і «Нічний»), у тому числі ексклюзивні канали Воля CINE+, а також кращі фільми і серіали онлайн-кінотеатру Воля Сinema — безкоштовно.

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!