ВОЛЯ допомагає своїм абонентам максимально комфортно провести час на карантині

19 березня, 2020

ВОЛЯ цілком підтримує введення карантинних заходів у країні. Ми віримо, що такі дії допоможуть подолати пандемію. ВОЛЯ соціально відповідальна компанія і тому дбає про здоров'я своїх абонентів та співробітників. Щоб забезпечити дозвілля в умовах вимушеної самоізоляції максимальним комфортом, компанія відкрила абонентам доступ до перегляду цікавого та різноманітного контенту.

З 17 березня по 3 квітня ВОЛЯ пропонує абонентам цифрового та інтерактивного телебачення можливість дивитися всі телеканали. *

З 20 березня по 3 квітня передплатникам послуги інтерактивного ОТТ IP та тим, хто користується телебаченням ВОЛЯ з мобільних пристроїв та Android TV, буде відкрито повний доступ до телеканалів *, а також онлайн-кінотеатрів Воля CINEMA та FOXNOW.

У цей час абоненти ВОЛЯ зможуть дивитися кращі фільми та серіали на ексклюзивних власних телеканалах Воля CINE +.

Крім того, для безпеки та збереження здоров'я наших абонентів і співробітників усе обслуговування буде виконуватися віддалено. В умовах карантину призупинена робота Центрів продажів та обслуговування. Абоненти можуть використовувати наші зручні дистанційні сервіси без оформлення заявки на виклик техніка і перенести час візиту фахівця до поліпшення епідемічної ситуації:

  • з порталом абонента «Мій кабінет» my.volia.com можна самостійно управляти послугами та рахунком, не виходячи з дому, проводити дистанційну діагностику послуг та отримувати необхідну інформацію 24/7.
  • користуючись мобільним додатком My Volia, можна легко управляти послугами та рахунком зі свого смартфона. Встановити додаток My Volia на телефон можна на Google Play або App Store.
  • у спільноті «Воля Клуб» club.volia.com абонент може вирішити будь-яке питання та отримати консультацію від інших користувачів або співробітників компанії. А також знайти безліч цікавої інформації про кіно, ігри, технології та багато іншого.
  • колл-центр компанії працює у звичайному режимі.

Закликаємо всіх берегти себе та один одного у цей непростий час, а ВОЛЯ подбає про те, щоб абоненти провели його цікаво та корисно.

* Доступ відкритий до всіх телеканалів, окрім каналів Футбол 1 HD, Футбол 2 HD і каналів додаткового пакету «Нічний».

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!