Кількість українців, що віддають перевагу електронним послугам, збільшилася

6 травня, 2020

Без готівки

Сьогодні відсоток українців, які сплачують через Інтернет стало на 8% більше. Безперечно, що неабиякий вплив на зростаючу кількість мають сьогоднішні обставини, пов`язані з COVID-19. Проте, саме ці події змусили людей користуватися діджитал-інструментами, які пришвидшують процеси, навіть такі прості, як замовити вечерю додому.

В загальній кількості, безготівковими розрахунками користуються вже 82%, тобто лише 17% постійно знімає кошти з рахунків. Значну роль відіграє й кількість терміналів, за допомогою яких можна розрахуватися не лише карткою, але й телефоном — більше 330 тис. в Україні.

Йти в онлайн — це безпечно

Якщо раніше платформи для групового відеозв`язку, онлайн-конференцій значно менше користувалися попитом, то сьогодні вони стали одними з найактуальнішими інструментами для бізнесу — комунікація як всередині компанії, так і зовні з партнерами. 

Окрім різноманітних послуг для зв`язку в рамках обговорень, компанії відчули гостру необхідність у можливості передавати важливі дані своїм контрагентам в рази швидше та безпечніше. Надіслати паперовий документ в умовах карантину — це можливі прострочення та, на жаль, неабияка вірогідність передачі вірусу. 

Підприємства, які ще до пандемії користувалися послугами провайдерів електронного документообігу, наразі не витрачають час на передачу договорів, актів, EDI-документів. Компанії зосереджені на питаннях, які є першочерговими, від яких залежить їх позиція на бізнес-ринку України. 

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!