Яскраві новинки Olkom: колекція майонезних соусів «STYLE»

22 червня, 2020

Бренд Olkom, слідуючи сучасним food-трендам, випустив новинку – колекцію майонезних соусів «STYLE». Новий продукт зайняв золоту середину між інноваційними соусами і традиційними майонезами та має жирність 50%, а його склад збагачений добавками, які створюють три яскравих смаки: «Сирний стиль», «Аджика стиль» і «Бургер стиль».

На рішення Групи компаній Olkom щодо розширення асортиментного портфеля вплинули кілька факторів. Зокрема, поступове зниження не стільки споживання майонезу в цілому, скільки висококалорійних продуктів. Українські покупці все частіше віддають перевагу легким дієтичним майонезним соусам. Це пов'язано з трендом, спрямованим на здоровий спосіб життя.

Ще одним з факторів, які вплинули на рішення про випуск нового продукту, став високий інтерес українських покупців до смакових соусів. Вони прагнуть до різноманітності, спрощення процесу приготування і хочуть готувати вдома такі ж смачні страви, як в ресторані. «Дотримуючись трендів food-індустрії, які дають можливість вийти за межі стандартних поєднань, технологам Olkom Group вдалося отримати нові яскраві смаки, які будуть цікаві різним цільовим аудиторіям, – прокоментувала Ніна Лещенко, СОО Olkom Group».

Ексклюзивний смак соусів підкреслений унікальною і сміливою упаковкою, що відрізняється від звичних рішень бренду Olkom. Матова текстура, чорний фон і контрастні відтінки підкреслюють преміальність продукту і виділяють соуси на полиці. Стилізована плашка і індивідуальні колірні рішення допомагають диференціювати смаки соусів всередині лінійки.

«Упаковка виглядає стильною і відповідає актуальним трендам в дизайні. Вона підкреслює унікальність смакових переваг і індивідуальність кожного покупця, – розповідає Ольга Твердохліб, директор по маркетингу Olkom Group».

Також в дизайні враховано прагнення українців до контролю за якістю і калорійністю споживаних продуктів харчування. Впроваджені елементи інфографіки — піктограми — дозволяють покупцеві швидко отримати інформацію про соуси: харчову цінність, склад і вагу. А використання інформації знака «Fitness menu» дозволить кожному самостійно побудувати правильне і збалансоване харчування виходячи зі своїх норм споживання калорій на добу.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!