Billa надає дітям унікальну можливість власними руками побудувати «Співочу ферму» та надати віртуальне життя екологічним дерев’я

27 серпня, 2020

Відтепер кожен дорослий відвідувач супермаркетів Billa може допомогти своїм дітям побудувати «Співочу ферму» з екологічних дерев’яних іграшок, оживити персонажів за допомогою фірмового мобільного додатка, а потім навчити тварин складати мелодії. З гарною піснею будь-яку справу робити легко та весело!

«Наша акція не схожа з будь-якими проєктами, що застосовувалися раніше іншими великими компаніями на ринку українського ритейлу. Головна мета «Співочої ферми» – не лише розважити діточок в умовах вимушеного карантину, але й надати цим розвагам корисного змісту. Ми розробили цілий світ, в якому  діти власноруч збиратимуть іграшки з дерев’яних екологічно чистих конструкторів ТМ Ugearsі розміщуватимуть персонажів у спеціальній діорамі з назвою «Співоча ферма BILLA». Ця справа навчить малюків посидючості, концентрації уваги, розвиватиме моторику.

 Далі – більше: на основі новітніх розробок за підтримки компанії Live Animations був створений фірмовий мобільний додаток «Співоча ферма», який можна завантажити на будь-який ґаджет із App Store чи Google Play. Дітям варто лише відсканувати зібраних дерев’яних друзів –  і вони відразу оживуть на віртуальній фермі.

 За кожним персонажем закріплено 3 музичних звуки та 8 позицій. Зміна цих позицій народжуватиме свою гармонійну мелодію. Отже, гра розвиватиме ще й музичні таланти дітей, а далі все залежить від уяви, наснаги та працьовитості гравця: віртуальну ферму можна розвивати, робити господарство більш заможним і сучасним.

 Дитина занурюється в цікаву та надзвичайно корисну гру з багатьма опціями, яка, сподіваюся, відразу та цілковито захопить її увагу.  

Окрім того, цей новітній проєкт від Billa спрямований допомогти українським виробникам подолати економічні наслідки пандемії коронавірусу та карантинних обмежень за рахунок збільшення продажів продукції у супермаркетах торговельної мережі.

Billa є соціально відповідальною компанією. За будь-яких умов ми завжди намагаємося підтримувати наших відвідувачів і торгових партнерів», – розповіла  Оксана Мандзюк, генеральний директор підприємства зі стовідсотковими іноземними інвестиціями «БІЛЛА-Україна».

            Збирати колекцію іграшок «Співоча ферма» просто: з кожної покупки від 139 грн. клієнт мережі Billa отримає сашет з унікальною дерев’яною іграшкою всього за 2,99 гривні!  У сашеті може бути фермерське знаряддя, сільгосптехніка або тварини. Колекція налічує 25 унікальних іграшкових моделей з екологічно чистої деревини. Таким чином, чим більше покупок – тим скоріше у вас вдома з’явиться повна-повнісінька «Співоча ферма»!

Інтерес цілком зрозумілий, адже окрім усіх корисних можливостей,  мініконструктори, з яких можна скласти рухомі моделі,  – це чудовий привід зібратися всією родиною тацікаво провести час із дітьми в їхній улюбленій диджитал-реальності. Збирання реального конструктора-іграшки, а потім перенесення її до світу комп'ютерних технологій об’єднає всю родину —  від бабусь і дідусів до онуків і правнуків.

            Під час гри у мобільному додатку можна керувати кожним персонажем і вести господарську діяльність у реальному часі: годувати каченят, ремонтувати колесо трактора, заправляти авто, мити вікна, робити безліч інших потрібних у господарстві справ. 25 героїв «Співочої ферми» із 75 запрограмованими забаганками та потребами не дозволять нудьгувати ані  хвилину! Простота, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, дуже зручне управління функціями мобільної гри забезпечать захопливе дозвілля дорослим і малечі!

«Орієнтація на екологічність продукції та товари місцевих постачальників — це не лише підтримка виробників, але й можливість забезпечити баланс інтересів української економіки й охорони навколишнього середовища. «Зелені» екологічні продукти та пряма участь у житті суспільства — основа стратегії сталого розвитку міжнародної мережі REWE Group, до якої належить  компанія з іноземними інвестиціями Billa в Україні»,— резюмувала Оксана Мандзюк.

Іграшки-конструктори «Співоча ферма» ТМ Ugears  є  доступними у мережі супермаркетів Billa з 26серпня 2020 року. З цієї ж дати усі охочі зможуть завантажити ігровий додаток.

Наразі з героями «Співочої ферми» від Billaви можете познайомитися в соціальних мережах ТікТок, Інстаграм, Ютюб і Фейсбук.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!