Обираємо кращу побутову техніку Gorenje для першої власної оселі

13 листопада, 2020

Спочатку спробуйте визначити для скількох людей ви зазвичай готуєте, як часто ви це робите і який стиль найкраще пасує вашій кухні. Той самий підхід можна застосовувати і при обранні  пральної, посудомийної, сушильної машини та інших   пристроїв.

Робіть вибір із розумом.

Визначте бюджет та складіть список необхідних вам якостей техніки: енергоефективність, об’єм, функціональність тощо.  Не спокушаєтеся на нові імена та низькі ціни, краще довіртеся  надійним брендам із високою репутацією. Так ви заощадите нерви та кошти на ремонти. Перед тим як купити будь-який прилад, добре визначте та виміряйте місце для нього в домі.  Зробіть це декілька разів і уважно запишіть всі розміри. Так вам не доведеться витрачати зайвий час в магазині на те, що вам не підходить.  Так само уважно і ретельно виміряйте  розміри дверей, сходів та коридорів, адже техніку потрібно не лише встановити, але й занести в оселю. Це убезпечить вас від неприємних моментів під час доставки. Якщо у вас мало місця – переживати не варто, сучасна техніка більш містка та виконує більше функцій, ніж будь-коли до того, тож вам не доведеться жертвувати функціональністю або зовнішнім виглядом техніки.

Стильний оригінальний та продуманий дизайн.

Як має виглядати ваша техніка? Прилади із вишуканим мінімалістичним дизайном чудово впишуться в будь-який інтер’єр: як сучасний, так і традиційний. Якщо ви оберете техніку такої ж глибини, як шафки на вашій кухні, матимете чіткі лінії та елегантний вигляд. Як от  колекція GorenjeSimplicity, де кожна модель має стильний оригінальний та продуманий дизайн з інтуїтивними рішеннями дуже простими для користувача.

Варильнапанель та витяжка

На вашій першій власній кухні обов’язково має бути хороша варильна панель та не менш якісна система вентиляції. Ви можете обрати  індукційну чи сучасну газову панель, головне, щоб вона була високоефективною, простою у використанні та достатньо просторою для розміщення каструль та пательнь різного розміру. Якщо ви знайдете модель з ергономічним дизайном, що дозволяє без зусиль переміщати по поверхні навіть дуже великі каструлі із впевненістю про їхню стійкість під час приготування страв, купуйте без роздумів.  Не забувайте й про добру витяжку з простими операціями та поверхнею, яку легко чистити. Це – все, що треба за ідеальної сімейної вечері вдома.  Перед купівлею витяжки, переконайтеся, що на вашій новій кухні є шланг, який можна використовувати для пристрою. Якщо його немає, вам потрібна витяжка з  функцією рециркуляції.

Холодильник

Купуючи холодильник, перш за все дайте собі  відповідь на питання чи буде це самостійний пристрій, чи вбудований холодильник з морозильною камерою. Самостійні моделі легко пересувати  і вони найчастіше, більш об’ємні.  У випадку вбудованого холодильника ви отримаєте плавний перехід між стільницями та холодильником. Далі звертайте увагу на функції. Холодильник не лише зберігає ваші продукти свіжими, це ще й один з пристроїв, що працюють у домі постійно. Обирайте енергоефективний пристрій з інтелектуальними функціями, де ваші продукти залишатимуться свіжими та зберігатимуться в ідеальному порядку. Наприклад, функція AdaptTechможе прогнозувати відкриття дверцят холодильника та знижувати температуру всередині, щоб запобігти тепловому стрибку та забезпечити максимальну свіжість продуктам

Посудомийна машина

Обираючи посудомийну машину звертайте увагу на моделі, що працюють тихо та мають великий об’єм.Це дозволить заощаджувати воду. Сучасні машини також здатні видаляти неприємні запахи, випускаючи надлишок пари під час миття. Тому варто уважно вивчити всі пропозиції та обрати пристрій, що підходить саме вам. Радимо розглянути варіант машини з удосконаленою технологією на базі датчиків, що обирають програму миття у відповідності з рівнем забруднення: чи треба її просто сполоснути, чи потрібен режим інтенсивного ретельного миття. В цьому разі вам не доведеться витрачати час на обрання режиму вручну. Крім того сьогодні інноваційні рішення дозволяють оптимізувати використання води та електроенергії.

Духовка і мікрохвильовка

Очистка духовки і мікрохвильовки – справжня трагедія.Тому краще придбати пристрої для випікання й розігрівання з програмою самоочищення.  Все, що вам буде потрібно – трохи води, щоб пом’якшити плями та жир. Після цього їх можна буде легко витерти і ваша техніка сяятиме чистотою як нова.  Навіть, коли з моменту новосілля мине чимало часу.

Не драматизуй! Імпровізуй!

https://www.gorenje.ua/ru/products/lines/gorenje-simplicity-collection

Мария Стасенко
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!