Призначення «Хенкель» в Україні: Марко Мінтас очолив бізнес-напрям «Засоби для прання та догляду за оселею»

5 березня, 2021

До цього часу він обіймав посади комерційного директора аналогічного бізнес-напрямку в Хорватії та Словенії, а також регіонального менеджера Henkel з управління всіма бізнес-процесами на ринках обох країн.

«Бізнес-напрям «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель» в Україні — дуже сильна команда, яка досягла найвищих результатів в умовах стрімких трансформацій ринку та стала його лідером. Нові ринкові й операційні умови не лише стали викликом, але й відкривають безліч нових можливостей. Я з нетерпінням чекаю, коли стану частиною української команди — на наш бізнес-підрозділ очікує дуже яскраве майбутнє»,— прокоментував своє призначення Марко Мінтас.

Марко має колосальний досвід розвитку стратегічних проєктів Henkel, у тому числі щодо нових каналів e-commerce і трансформації роботи у традиційних каналах продажів. В умовах стрімких ринкових змін, які відбуваються через тиск нової «пандемічної реальності», його досвід допоможе зміцнити завойовані лідерські позиції бізнес-напряму «Засоби для прання та догляду за оселею» шляхом впровадження інновацій задля просування відомих споживачам продуктів, а також за рахунок розвитку нових категорій, які отримали імпульс до зростання у зв’язку зі змінами споживчих звичок і вподобань українців.

Марко Мінтас працював у різних організаціях Henkel понад 10 років у Хорватії та Словенії, кілька років провів у штаб-квартирі Henkel в Австрії, де він виконував різні обов'язки з продажу та маркетингу бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею», відповідаючи за регіон із 32 країн Центральної та Східної Європи.

Серед досягнень нового керівника бізнес-напрямку «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель» в Україні на попередніх позиціях — управління кризовими ситуаціями та формування сильних високоефективних команд у Хорватії та Словенії. Вони досягли стабільно гарних ділових результатів в умовах пандемії коронавірусу, яка супроводжувалася стрімкими ринковими й операційними змінами.

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції як у сегменті промислових, так і у сегменті споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів  у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу та у численних категоріях продукції. Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває більш як 140 років. У 2019 році обсяг продажу компанії становив понад 20 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток – більш ніж 3,2 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 52 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета – створення цінності з дотриманням принципів сталого розвитку, а також спільні ідеї. Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у сфері сталого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції компанії «Хенкель»внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX. Більш детальна інформація міститься на сайтіwww.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!