КРИСТАЛБАНК приєднався до системи BankID НБУ

24 березня, 2021


До системи віддаленої ідентифікації BankID Національного банку України приєднався             АТ «КРИСТАЛБАНК».

З 19 березня 2021 року клієнти КРИСТАЛБАНКу отримали зручний та безпечний дистанційний доступ  до адміністративних, фінансових та комерційних послуг через портали послуг підключених абонентів — надавачів послуг, таких як «Дія», «Єдиний державний портал адміністративних послуг», КП "Головний інформаційно-обчислюваний центр» та багато інших державних та недержавних організацій.

АТ «КРИСТАЛБАНК» став 31 банком у системі BankID НБУ.

Національний банк України вказує на актуальність можливостей дистанційної ідентифікації в періоді поширення коронавірусної інфекції, оскільки вона дозволяє швидко та зручно отримувати різні послуги у віддаленому режимі, уникаючи масових контактів.

Використання системи BankID НБУ на порталах державних та громадських організацій з метою отримання адміністративних послуг означає, що клієнт дає згоду на передачу персональної інформації, яку клієнт раніше надав банку, установі, на порталі якої проходить реєстрація.

Ідентифікація через систему BankID НБУ є безпечною для користувачів, адже їхні персональні дані не зберігаються, а передаються у зашифрованому вигляді відповідно до вимог законодавства України.

Усі дані захищені сертифікатом шифрування та передаються через систему BankID НБУ із накладанням кваліфікованого електронного підпису або кваліфікованої електронної печатки банку, що передає інформацію.

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КРИСТАЛБАНК»– це перший в Україні банк, який було створено Фондом гарантування вкладів фізичних осіб зі статусом «Перехідного банку». У березні 2015 року банк позбувся статусу «Перехідного банку» та отримав повну банківську ліцензію на право здійснення всіх банківських послуг юридичним та фізичним особам в межах чинного законодавства. АТ «КРИСТАЛБАНК» відноситься до групи банків з приватним капіталом відповідно до критеріїв розподілу банків на групи, що затверджено НБУ.

Банк активно розвивається, збільшуючи клієнтську базу та фінансові показники. Серед73банківських установ України АТ «КРИСТАЛБАНК» займає 42  позиціюза обсягом активів та 41 — за обсягом коштів клієнтів. 

Леся Лисун
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!