Призначення «Хенкель» в Україні: Еніс Токсьоз очолить бізнес-підрозділ «Beauty Care» компанії «Хенкель» в Україні

15 вересня, 2021

Еніс Токсьоз призначений генеральним менеджером бізнес-підрозділу «Beauty Care» «Хенкель» в Україні. Він став наступником Ніни Домбровської, експрезидента компанії «Хенкель» в Україні, яка більше 14 років працювала на посаді генерального директора підрозділу Beauty Care, а тепер вирішила продовжити свій кар’єрний шлях поза межами компанії.

Свою кар’єру в Henkel Еніс Токсьоз розпочав 18 років тому в німецькому Дюсельдорфі у підрозділі «Маркетинг та продажі» бізнес-підрозділу «Beauty Care», з яким пов’язана вся його подальша діяльність в компанії у різних країнах світу. Працюючи в офісі Henkel в Об’єднаних Арабських Еміратах, він координував регіональний маркетинг для країн Близького Сходу й Африки.

На своїй новій посаді в Україні Еніс Токсьоз стане частиною регіональної команди бізнес-підрозділу HenkelBeauty Care країн Центральної та Східної Європи.

«Це велика відповідальність та серйозний професійний виклик — прийняти управління одним із флагманських підрозділів «Хенкель» в Україні з потужними впізнаваними популярними брендами. Тут я зустрів дуже сильну команду, що в умовах ринкової й економічної турбулентності досягла справді видатних результатів. На українському ринку є безліч нових можливостей, а зі злагодженою командою бізнес-підрозділу «Beauty Care» та українського «Хенкель» ми досягнемо нових ринкових перемог»,— прокоментував своє призначення Еніс Токсьоз, генеральний менеджер бізнес-підрозділу «Beauty Care» «Хенкель» в Україні.

Команда «Хенкель» в Україні з радістю вітає Еніса Токсьоза та переконана, що його енергія, досвід і свіжий погляд на ринок сприятимуть подальшому зміцненню позицій брендів Henkelі розвитку прихильності наших партнерів та українських споживачів», — прокоментувала це призначення Олена Єфремова-Курсік, президент, генеральний директор і  директор з управління персоналом «Хенкель» в Україні.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!