Майже 166 тис. клієнтів Дніпропетровськгазу користуються Viber-ботом 7104 для вирішення газових питань

10 лютого, 2022

Сьогодні кожен споживач цінує свій час і намагається навчитися тайм-менеджменту. І ми знаємо, що оплата комунальних послуг, передача показань завжди потребує вашої уваги та відповідальності. Але запевняємо, сьогодні зробити це все можна у два кліки, завдяки сучасним технологіям. Є безліч онлайн-сервісів, за допомогою яких можна передати показання лічильника газу та сплатити рахунки.

Відповідно до Кодексу ГРМ, споживачі блакитного палива повинні сплачувати за послуги до 20 числа(включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу. Найближчим часом онлайн-квитанції будуть доступні у ваших особистих кабінетах.

Одними з популярних сервісів серед споживачів газу Дніпропетровщини є паблік-акаунти 7104 у месенджерах Viberта Telegram. На сьогодні Viber-ботом користуються більше 165 тис. клієнтів у Дніпропетровській області.

Щоб скористатись необхідно виконати наступні кроки:

  1. Перейдіть за посиланням у чат-бот 7104 у Viber https://chats.viber.com/7104ua.
  2. Оберіть у меню необхідний пункт: показання або платежі.
  3. Введіть номер особового рахунку.
  4. Підтвердіть, що це ваш рахунок, вказавши номер лічильника або суму останнього платежу.
  5. Далі можна передати показання, заплатити за розподіл газу тощо.

Як сплатити за газ та його доставку у Telegram-боті?

Чат-бот 7104 в Telegram – це зручний сервіс, за допомогою якого мешканці нашої області в будь-який час і в будь-якому місці можуть миттєво передати показники лічильника, отримати інформацію про поточний стан особового рахунку та проаналізувати обсяги спожитого газу.

  1. Перейдіть за посиланням у чат-бот у Telegram- https://t.me/ua7104_bot.
  2. Додайте свій особовий рахунок до системи. У головному меню виберіть команду «Додати особовий рахунок» та введіть номер рахунку.
  3. Після цього робот попросить підтвердити належність особового рахунку, додавши номер лічильника або суму останнього платежу.

За допомогою даного чат-бота можна миттєво сплатити за доставку газу. Для цього клієнтам необхідно вибрати у головному меню команду «Платежі». Виконання платежу потребує прив'язки номера мобільного телефону до особового рахунку. Вже після додавання номера споживачі зможуть виконати розрахунок за послуги з розподілу блакитного палива. Достатньо вибрати суму платежу та натиснути кнопку «Сплатити». Далі споживач потрапить на сторінку платіжної системи, де потрібно буде вказати інформацію платіжної картки та підтвердити операцію.

Нині майже 4 тис. споживачів у регіоні обирають Telegram-бот для розрахунку за надані послуги та передачі показань.

Усього декілька хвилин у паблік-акаунтах 7104 Viberта Telegram, і всі газові питання вирішено! Наша компанія гарантує своїм клієнтам зручність та швидкість таких процесів.

Цінуйте свій час та не забувайте вчасно сплачувати за комунальні послуги!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!