Завдяки «стоп-системі» фахівці Дніпропетровськгазу провели роботи без відключення більше 600 споживачів

19 квітня, 2022

Дніпропетровськгаз здійснює критично важливі та невідкладні роботи на газових мережах області задля стабільного забезпечення базових потреб українців у цей складний час. 

Днями спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» використали «стоп-систему» та провели роботи без відключення клієнтів. Працівники Дніпропетровськгазу виконали роботи з реконструкції системи газопостачання та замінили два старих шафових регуляторних пункти на нові ШГРП виробництва RGC Production у Нікопольському районі. Старе обладнання експлуатувалось майже 30 років.

Спеціалісти під час реконструкції застосували обладнання італійської фірми Ravetti, що дозволило не відключати газопостачання до цілого населеного пункту району, а це 615 домогосподарств.

Звертаємо увагу, що для якісного та вчасного обслуговування і ремонту газорозподільних мереж важливою є оплата послуг розподілу газу. В умовах війни та збільшеного навантаження ми продовжуємо працювати для вас і стояти на варті енергетичного фронту. При сплаті за розподіл блакитного палива через онлайн-сервіси 104.ua (сайт і додаток), а також через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua комісія відсутня — 0%. 

Разом до перемоги!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!