Дніпропетровськгаз забезпечує стабільний розподіл газу клієнтам завдяки італійському обладнанню

7 липня, 2022

Попри війну газовики Дніпропетровщини не полишають свого фронту. Вони не лише усувають наслідки ворожих обстрілів на своїх мережах, а й модернізують газорозподільну систему, забезпечуючи мешканців регіону послугою європейської якості. Днями спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), виконали роботи з заміни старого обладнання на сучасний ШГРП європейського зразка у Новомосковському районі області. Стара«шафа» відпрацювала близько 30 років.

Новенький шафовий газорегуляторний пункт – справа рук вітчизняного виробника заводу RGC Production. Під час його виготовлення використовуються регулятори тиску газу італійської компанії Pietro Fiorentini. Європейська якість – це не лише про безпеку, що так важливо у газовій сфері, а й про якість та безперебійну послугу, яку в результаті отримують споживачі.   

«Новітні італійські регулятори тиску від Pietro Fiorentini завдяки сучасним технологічним рішенням забезпечують на порядок більш надійний розподіл блакитного палива незалежно від коливань вхідного тиску. Якби й надалі використовувалося застаріле обладнання, виникав би реальний ризик аварійного спрацювання запобіжних клапанів, що у свою чергу призвело б до порушень безперебійного газопостачання мешканцям даних населених пунктів», — пояснив головний інженер Новомосковського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Лябін.

Відтак, майже 700 споживачам приватного сектору та дев’ятьом комунально-побутовим об’єктам трьох населених пунктів Новомосковського району немає про що перейматися. Новий ШГРП забезпечить їх безаварійним та стабільним розподілом газу. Модернізація мережі регіону, яку активно виконує Дніпропетровськгаз, стала можлива завдяки обраному європейському вектору розвитку.

Відтак компанія відмовилась від радянських і російських технологій, натомість плідно співпрацює з іноземними партнерами. Тому є реальна практика використання європейського обладнання та новітніх технологій під час проведення робіт з модернізації газових мереж і ремонту, навіть в складних умовах воєнного часу.

Газовий фронт регіону в надійних руках Дніпропетровськгазу. Фахівці компанії працюють, наближаючи перемогу й забезпечуючи все більше споживачів послугою справжньої європейської якості.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!