KSG Agro разом з БФ «Майбутнє» забезпечив доставку гуманітарного вантажу для лікарень Дніпропетровщини

4 липня, 2022

Агрохолдинг KSG Agro разом з благодійним фондом «Майбутнє» забезпечив доставку гуманітарного вантажу для лікарень Дніпропетровщини. До складу вантажу загальною вартістю 0,3 млн. грн., який прибув з Німеччини до Дніпра, увійшли ліки, перев’язувальні матеріали, засоби індивідуального захисту, системи для крапельниць та ін. 

Частково медикаменти та обладнання німецька сторона закупила за власний рахунок, а решту профінансував БФ Сергія Касьянова «Майбутнє», основним донором якого є агрохолдинг KSG Agro. 

«Логістику та більшу частину фінансування цього вантажу, який буде розподілено між лікарнями Дніпропетровщини та частково в інші регіони, забезпечив фонд Сергія Касьянова, — розповідає президент Українсько-німецької спілки ортопедів-травматологів Олександр Лоскутов. — Завдяки йому ми зможемо більш якісно оперувати поранених воїнів ЗСУ».

«Це вже другий гуманітарний вантаж з Німеччини, який ми доставили в Україну, на Дніпропетровщину, і не збираємося зупинятись на цьому шляху, — коментує Голова Ради директорів KSG Agro, засновник БФ «Майбутнє» Сергій Касьянов. — Аграрії дуже добре знають справжню ціну мирної праці на ланах нашої рідної України, яка сьогодні у вогнищі війни. Усвідомлюючи свою соціальну відповідальність, ми робимо максимум можливого для допомоги постраждалим воїнам та громадянам, намагаємося постійно допомагати ЗСУ».

«Завдяки ефективній співпраці українсько-німецького товариства ортопедів-травматологів та КSG Agro, за допомогою доставлених медикаментів можна буде провести понад 150 операцій. Доставлений вантаж в першу чергу буде корисним постраждалим з важкими ураженнями суглобів, наслідками ампутацій кінцівок та для реабілітації поранених»,  - уточнює директор з комунікацій КSG Agro Олександр Голіздра.

«До нас прибуло найсучасніше ендоскопічне обладнання, яке здатне забезпечити приблизно 1,5-2 місяці нашої роботи, — говорить лікар-ортопед Артем Науменко. — Нове обладнання дозволяє робити навіть найскладніші операції оперативніше та якісніше».

На даний момент команда БФ «Майбутнє» за допомогою KSG Agro продовжує роботу з підготовки доставки в Україну нових вантажів для вітчизняних медиків.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!