Дніпропетровськгаз: як обрати економічний газовий котел для вашого комфорту та безпеки

28 липня, 2022

Газовий котел – це серце опалювальної системи вашого будинку, тому його вибір справа відповідальна. Саме завдяки котлу, опалення буде економічним та ефективним для власників помешкання. Тому АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), пропонує розглянути 5 основних правил, як обирати котел. 

1.Обирайте опалювальний прилад необхідної потужності

Потужність має відповідати потребам споживання. Щоб її визначити, потрібно врахувати тип системи опалення, опалювальну площу, тепловтрати та інші фактори. Для цього ми рекомендуємо звернутися за допомогою до найближчого 104.ua клієнтського простору на Дніпропетровщині, де фахівці допоможуть визначитися та підібрати котел під ваші характеристики життя.

2. Віддавайте перевагу котлам з закритою камерою згоряння

На відміну від котлів з відкритою камерою згоряння, такі котли є більш безпечними. Вони виділяють менш токсичні продукти горіння та економніше витрачають газ.

3. Визначтеся, який вам потрібен котел: одно- чи двоконтурний

Одноконтурні газові котли призначені лише для обігріву приміщення. Натомість двоконтурні є універсальними — їх використовують для обігріву оселі та нагріву води. Тому варто подумати про економію та одразу придбати двоконтурний котел, аби не здійснювати додаткові витрати на бойлер. 

4. Модель опалювального приладу має відповідати типу газової системи 

Важливо враховувати матеріали теплових мереж. Наприклад, у більшості приватних будинків встановлені сталеві труби та чавунні радіатори. У такій системі сучасний двоконтурний котел швидко зламається, а котел вітчизняного виробництва зі сталевим теплообмінником працюватиме відмінно.

5. Віддавайте перевагу новому обладнанню

Радимо не купувати котли, якими вже хтось користувався. Такі пристрої, як правило, споживатимуть на 20-30% більше газу, а запчастини до них знайти складно.

Дніпропетровськгаз нагадує, що після придбання нового обладнання важливо проводити регулярне технічне обслуговування. Якщо нехтувати цим простим правилом перші 5 років, ККД устакування може впасти до 40%.

Підготуйте своє помешкання до опалювального сезону вже сьогодні — створіть комфортні умови із сучасним сертифікованим газовим обладнанням. Для наших клієнтів також доступна пакетна послуга за 8500 грн з заміни та встановлення сучасного енергоефективного газового обладнання. Послуга включає в себе: підбір обладнання, демонтаж старого та монтаж нового котла або проточного водонагрівача, приймання та пуск газу. Разом із тим клієнт отримує пакет документів. Усі прилади, запропоновані компанією, сертифіковані та відповідають міжнародним стандартам якості. А роботи виконуються кваліфікованими спеціалістами газорозподільної компанії. 

Звертайтеся до найближчих 104.ua клієнтських просторів на Дніпропетровщині.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!