Збережіть природу – оберіть електронну платіжку від Дніпропетровськгазу!

17 серпня, 2022

 Електронна платіжка – це свідомий екологічний вибір кожного споживача, а також зручність та економія власного часу. Дніпропетровськгаз йде у ногу з часом та підтримує еко-тренди, які дуже важливі для комфортного проживання як зараз, так і надалі. Адже корисні звички та невеликі зусилля сьогодні вже впливають на нашу планету завтра. Тож з метою збереження природних ресурсів АТ «Дніпропетровськгаз, яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), радить усім віддати перевагу електронним рахункам та відмовлятися від паперових.

 Складно уявити, але кожне п'яте дерево у світі знищується для виготовлення паперу. Це сумний факт, але у клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» є шанс позитивно вплинути на цей показник. Необхідно лише відмовитися від друкованих квитанцій за розподіл газу, а натомість просто користуватись електронним варіантом. За нашими підрахунками: якщо 10 000 споживачів відмовляться від паперових платіжок, це збереже одне середнє дерево.

 Користування друкованими платіжками не екологічно та не сучасно. На щомісячні паперові квитанції витрачаються тони паперу, у той час коли сьогодні існує багато способів дізнаватися про стан розрахунків через інтернет.

 Вам необхідно лише зробити три кліки за кілька хвилин! Аби відмовитися від паперових платіжок на сайті 104.ua необхідно здійснити такі кроки:

1. Перейти в особистий кабінет 104.ua і натиснути на три лінії у лівому верхньому куті екрана 

2. Обрати пункт «Розрахунки» 

3. Натиснути «Відмовитися від паперового рахунка» у розділі «Рахунок»

Зауважимо, що електронна квитанція нічим не відрізняється від паперової, і є її аналогом. Вона має такий самий вигляд, містить цю ж інформацію, що і друкована платіжка.

 Нагадуємо, що електронні квитанції доступні у будь-який момент в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Їх можна зберегти на комп’ютер чи телефон і переглядати без доступу до інтернету. А за необхідності завантажити платіжку та роздрукувати її будь-коли.

 Дбаємо про екологію та планету разом!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!