Безпека понад усе: Дніпропетровськгаз нагадує про необхідність виконання ТО газових мереж

18 серпня, 2022

Щодня ми користуємося газовими приладами, однак окрім комфорту необхідно пам'ятати і про безпеку. Тому виконання технічного обслуговування — обов'язок кожного споживача блакитного палива. І саме зараз, влітку, варто потурбуватися про стан газових систем та приладів. А з цим допоможуть професіонали — працівники АТ «Дніпропетровськгаз».

 Пані Любов, власниця квартири у Кам’янському, переймається аби все газове обладнання працювало справно. Саме тому жінка звернулася до відділу технічного обслуговування Дніпропетровськгазу та замовила послугу проведення ТО газових мереж та приладів.

 «Для нас важливо, аби всі газові прилади працювали справно, оскільки це наша безпека. Ми звертаємося до Дніпропетровськгазу й замовляємо послугу з технічного обслуговування. На мою думку, таке обстеження повинні проводити тільки фахівці, які мають для цього спеціальне обладнання та дозволи на проведення робіт. Вони вже неодноразово обстежували наші прилади, усували витоки газу, про які ми навіть не здогадувалися. Тепер усе добре і я спокійна за безпеку свою та родини», — розповідає жінка.

 Проведення раз на рік технічного обслуговування газових мереж та приладів дасть змогу бути завжди впевненим у їхній правильній роботі та власній безпеці.

 За фаховою консультацією або для замовлення послуги з технічного обслуговування газових мереж звертайтеся до відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз», а також до найближчого 104.ua клієнтського простору. 

Дніпропетровськгаз дбає про вашу безпеку!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!