З початку року Дніпропетровськгаз встановив більше сотні нових ШГРП RGC Production в області

20 грудня, 2022

Підприємство критичної інфраструктури АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), в умовах війни систематично здійснює обслуговування та модернізацію газорозподільної системи Дніпропетровщини. Це дозволяє забезпечити безперебійний та безаварійний розподіл газу більше 604 тис. клієнтам компанії.

Цього року фахівці Дніпропетровськгазу встановили 105 нових шафових газорегуляторних пунктів українського виробництва RGC Production на мережах області. Застаріле та зношене обладнання експлуатувалося у середньому 30 років.

У складі ШГРП працює європейське обладнання – зокрема високоякісні італійські регулятори Pietro Fiorentini, які вже підтвердили свою ефективність.

ШГРП дозволяє стабільно і надійно утримувати тиск на заданому рівні, убезпечити мережі та газові прилади споживачів Дніпропетровщини від коливань тиску, зменшити витрати технологічного газу. А фільтри у ШГРП очищують блакитне паливо перед подачею його на газові прилади клієнтам компанії.

Дніпропетровськгаз обрав курс на євроінтеграцію газового ринку та налагодив співпрацю з іноземними партнерами, що дозволяє компанії виконувати необхідні роботи на газових мережах навіть в умовах війни. Критично важлива модернізація газових мереж Дніпропетровщини зі встановленням нового обладнання фінансується за рахунок тарифу на розподіл газу. Відтак, вчасна оплата доставки блакитного палива споживачами – гарантія якісного утримання газорозподільних мереж області у належному стані та забезпечення безперебійним розподілом газу кожного клієнта АТ «Дніпропетровськгаз».

Працюємо на перемогу України!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!