Дніпропетровськгаз пояснює: чи можна замінювати газове обладнання під час опалювального сезону

16 грудня, 2022

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині активно продовжується. Часто у цей період у споживачів блакитного палива з’являється бажання та необхідність  замінити своє старе газове обладнання на якісне та енергоефективне. Але виникає запитання, чи реально виконати такі роботи взимку?

АТ «Дніпропетровськгаз» запевняє, що так, виконувати заміну газового устаткування у будинку чи квартирі можна навіть в опалювальний сезон. Оскільки найчастіше цей процес триває всього один день. Однак споживачі Дніпропетровщини повинні бути готові, що на цей період у помешканні буде прохолодно.

На сусідів такі роботи ніяк не вплинуть. Якщо у вашому будинку чи квартирі є пристрій для перекриття газу, їм не будуть його перекривати. 

Якщо немає — потрібно буде перекрити подачу газу на стояк, але це максимум на півгодини.

Дніпропетровськгаз застерігає, що самостійне втручання у систему газопостачання суворо заборонено, оскільки це небезпечно для вашого життя та здоров’я. Усі газонебезпечні роботи мають виконувати спеціалісти, які мають дозвільні документи, досвід та необхідні інструменти. Вже сотні тисяч споживачів Дніпропетровщини отримали якісні послуги від кваліфікованих фахівців АТ «Дніпропетровскгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК).

Для заміни газового обладнання, його придбання та детальної консультації  звертайтеся до найближчого 104.ua клієнтського простору на Дніпропетровщині.

Не гайте час! Подбайте про свій комфорт в оселі вже зараз.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!