Виховуємо екосвідомість: 40 тисяч клієнтів Дніпропетровськгазу відмовилися від друкованих платіжок

13 грудня, 2022

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), активно робить кроки в напрямку розумного споживання та закликає своїх клієнтів відмовлятися від друкованих платіжок за розподіл газу. Оскільки зазвичай споживачі використовують ці квитанції максимум кілька хвилини, після чого викидають у смітник.

А їх виготовлення потребує багато ресурсів. Так, щомісяця АТ «Дніпропетровськгаз» надсилало споживачам регіону близько 580 тис. паперових квитанцій, для їх друку потрібно 58 пачок паперу. На виробництво однієї такої пачки потрібно 8 кг деревини. Сьогодні вже 40 тис. клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» відмовилися від друкованих платіжок! А це означає, що мешканці Дніпропетровщини вже вносять свою часточку у збереження довкілля.

Замість паперових рахунків можна використовувати електронні версії в особистому кабінеті 104.ua. Онлайн-платіжку на відміну від друкованої неможливо загубити. Вона має той самий вигляд, містить ту ж інформацію. Її можна зберегти на комп’ютер чи телефон, переглядати без доступу в інтернет. За необхідності завантажити та роздрукувати. Платіжка зберігається в особистому кабінеті на сайті 104.ua до кінця місяця. Як відмовитися від друкованої квитанції:

1. Перейдіть в особистий кабінет 104.ua та натисніть на три лінії у лівому верхньому куті .

2. Оберіть пункт «Розрахунки».  

3. Поставте галочку навпроти опції «Відмовитися від паперового рахунка».

На знак вдячності своїм клієнтам, АТ «Дніпропетровськгаз» на заощаджені кошти від друку платіжок висаджує дерева у регіоні. Газорозподільна компанія вже придбала та висадила понад 360 саджанців сосни, липи, берези та клену у м. Павлоград, на території Царичанської, Солонянської та Криничанської територіальних громад.

Відмова від паперових рахунків – наша спільна соціальна відповідальність!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!