Дніпропетровськгаз: технічне обслуговування газових мереж та приладів – гарантія безпеки вашої сім’ї

14 грудня, 2022

Через постійні відключення електроенергії споживачі Дніпропетровщини ще більше користуються газом. І тому важливо дбати про стабільну роботу газових мереж та приладів у помешканні. 

Пані Алла, мешканка Кам'янського, щороку перевіряє стан внутрішніх мереж і газового обладнання у своїй квартирі. Жінка довіряє проведення технічного обслуговування тільки фахівцям Дніпропетровськгазу, які мають для цього спеціальне обладнання та дозволи на проведення таких робіт.

«Я кожного року звертаюся до АТ «Дніпропетровськгаз» та перевіряю стан внутрішніх мереж і газового обладнання, адже розумію — з газом потрібно бути обережною. Фахівці компанії приїхали та провели якісне технічне обслуговування, за що я дуже вдячна. Також моя сім'я сьогодні отримала від спеціалістів рекомендації щодо безпечної роботи газових приладів, особливо у період постійних відключень електроенергії. Відтак я дуже задоволена і тепер спокійна за свою безпеку та родина», — розповідає жінка.

З початку року газовики вже виконали 23,8 тис. робіт з ТО газового обладнання та приладів у побутових споживачів і на підприємствах. Під час технічного обслуговування фахівці Дніпропетровськгазу перевіряють мережі та прилади на можливі витоки газу, усувають витоки на муфтових з’єднаннях, проводять контроль щільності з’єднань газопроводів тощо. Спеціалісти газорозподільної компанії мають усі дозвільні документи та сучасне обладнання для проведення цих робіт та рекомендують регулярно проводити технічне обслуговування — раз на рік, аби бути завжди впевненими у своїй безпеці.

Замовити послугу ТО та отримати фахову консультацію можна у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та у найближчих 104.ua клієнтських просторах регіону.

Бережіть себе та своїх близьких!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!