Дніпропетровськгаз розповів малечі про газову безпеку

23 грудня, 2022

Сьогодні АТ "Дніпропетровськгаз" відновив традицію та зустрівся зі своїми найменшими споживачами! Сьогодні фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» провели майстер-клас для учнів перших-четвертих класів Кам’янського ліцею №23. Сертифіковані тренери Освітнього простору компанії Сергій Волокітін та Людмила Пузрова в ігровій формі розповіли дітям про правила безпечного використання газу у побуті. Перед новорічними святами та канікулами такі знання дуже важливі!

Хлопчиків та дівчаток проінформували: коли з’явився газ, як він потрапляє до домівок та познайомили із приладами, що виявляють витоки блакитного палива — сигналізатором і пристроєм дистанційної передачі даних 104.UA Smart для лічильників газу.

Найбільше школярів вразив спецтранспорт газовиків — аварійно-диспетчерський автомобіль. Вони із захватом грали роль працівників АДС: одягали каски, сиділи за кермом і вмикали сирену.

На пам'ять про зустріч спеціалісти Дніпропетровськгазу подарували школярам тематичні наліпки, смаколики та зробили спільне фото.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!