Кожний десятий співробітник KSG Agro боронить Україну у складі ЗСУ

20 березня, 2023

Майже кожний десятий співробітник господарств, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, проходить службу у лавах ЗСУ. Про це повідомила пресслужба компанії із посиланням на сюжет телеканалу «Відкритий» (https://youtu.be/2CfePHx1zWI).

Кожний десятий співробітник агрохолдингу KSG Agro проходить службу у лавах ЗСУ. А в одному з господарств холдингу на даний момент мобілізовані та проходять військову службу понад 50% працівників. 

«Ми неодноразово говорили, що вважаємо свій фронт трудовим, тож аби зберегти кістяк професійного колективу агрохолдингу подали необхідні документи й забезпечили бронь нашим співробітникам. І це абсолютно зрозуміло, адже наша діяльність відноситься до продуктової безпеки держави, а наша продукція – свинина та тушонка - спрямовується, в тому числі для забезпечення продовольством воїнів ЗСУ, - коментує голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов. – Проте ми не можемо залишатися осторонь боротьби за цілісність та незалежність нашої держави. Отже не дивно, що на даний момент понад 15 наших працівників боронять Україну у складі ЗСУ, ще 15 проходять відповідні комісії в територіальних центрах комплектування. В цих людях переважив козацький дух та бажання із зброєю в руках відстояти нашу рідну державу на передовій, на фронті». 

 Показовим є приклад юриста KSG Agro Олександра Спірідонова, який допомагав господарствам агрохолдингу у веденні правничих справ. Маючи «білий» військовий квиток, без жодного військового досвіду він прийняв тверде рішення стати воїном ЗСУ. Проте, внаслідок «обмеженої придатності» до служби в армії, зробити це було непросто – спершу військкомат не допустив Олександра до служби. Після трьох місяців навчання Олександра Спірідонова було направлено на фронт. Нині воїн з позивним «Адвокат» проходить медичну реабілітацію після контузії та з лікарняного ліжка рветься повернутися до своїх бойових побратимів. За його плечами — важкі бої на Херсонщині та на Бахмутському напрямку. За півроку служби Спірідонов дослужився до командира стрілецького відділення.

Справі наближення перемоги нашої країни над ворогом не залишаються осторонь й жінки-аграрії. Для співпробітниці KSG Agro Тетяни Суганяки-Голофієвської війна стала періодом плідного та ефективного волонтерства. «Відчувається втомленність та призвичаєність людей до війни, але попри все вдалось зібрати та передати до частин ЗСУ, адміністрації Кривого рогу, спецчастини у Чорнобаївці, дитячій лікарні ім. Руднєва, центру біженців у Дніпрі- бронежилети, тепловізор, машину з гідрогелевими пов‘язками, антисептиками, шовним матеріалом, ліками, літні берці, сланці, засоби зв‘язку, пауербанкита ін.», — згадує вона.

В той час, як працівники агрохолдингу стоять на захисті України на фронті, KSGAgroне забуває про підтримку їхніх родин – це продуктові набори, подарунки дітям на свята, допомога в організації свят та ін.

ДОВІДКА

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!