Business English for Executives

20 листопада, 2009
Зважаючи на потребу сучасних лідерів у володінні англійською мовою, з метою переходу на світовий рівень ведення бізнесу, та, з іншого боку – прагнучи забезпечити максимальну зручність у вивченні мови, Strategic Consulting Group підготувало принципово новий для українського бізнес-середовища тип продукту – вивчення бізнес-англійської Business English for Executives на основі методики «змішаного навчання» за супроводу SCG.
SCG, у партнерстві з компанією Auralog, розробником навчальних рішень TELL ME MORE®, створило сервісний пакет Business English for Executives для топ-менеджерів та власників бізнесу, який поєднує переваги професійного вивчення бізнес-англійської в аудиторії та сучасні технології роботи з навчальними матеріалами за допомогою мережі Інтернет.

Продукт має наступні характеристики:
• Постійний річний доступ до навчальної системи TELL ME MORE® з багатими мультимедійними ресурсами і системною програмою для вдосконалення рівня володіння мовою;
• Створення індивідуально структурованого навчального шляху (learning path) – стратегічної карти процесу вивчення професійної англійської мови;
• Фіксування прогресу у вивченні мови;
• Регулярні консультації з тьюторами щодо матеріалу, перебігу навчання, тощо;
• Можливість поєднання з іншими практиками з вивчення англійської мови.
В серці навчальних рішень TELL ME MORE® — унікальна технологія розпізнавання голосу, що дозволяє зчитати Вашу вимову та порівняти з оригінальною вимовою. Навчальні рішення TELL ME MORE® містять тисячі годин спеціалізованих і загальних електронних матеріалів для вивчення мови, визначають початковий рівень користувача і забезпечують успішне просування до бажаного рівня володіння англійською. Ще однією можливістю цієї технології є підбір лексики саме за тією галуззю, до якої належить Ваш бізнес.

Технічний партнер продукту компанія Техноматика.

Дізнатись більше: Інна Шимків, тел 2201250, 096 658 4563, [email protected]
Strategic Consulting Group (SCG), Академия управления, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!