Borjomi виступив спонсором Міжнародного проекту культурного обміну «Україна-Грузія: два серця, одна душа»

15 червня, 2011
На початку червеня у Києві відбулася презентація Міжнародного проекту культурного обміну «Україна-Грузія: два серця, одна душа», який продовжить традицію творення спільної справи між двома народами.

«Україна-Грузія: два серця, одна душа» — Міжнародний проект культурного обміну є новим етапом у взаємовідносинах України та Грузії, має на меті збереження культурних традицій, предметів мистецва, глибоке ознайомлення з особливостями традицій, менталітету та новими тенденціями у розвитку культури обох країн. Програма проекту складається із освітніх заходів, лекцій, візульної, музичної та кінематографічної частин.

Проект майже одночасно стартує в столицях обох країн, Києві та Тбілісі, аби паралельно презентувати мистецтво, історію та традиції, ознайомити із культурним надбанням один одного та популяризувати його.

В рамках першого етапу проекту була представлена виставка ляльок сучасних грузинських художників-лялькарів Лалі Топурії, Гулдамі Мгеладзе, Нани Бедіашвілі, Ірини Харатішвілі, Дениса Гоноболіна, Марини Рчеулішвілі, Манани Капанадзе «Із Тбілісі з любов’ю...», виставка картин грузинських художників від Georgian fine art gallery, відбулися виступи гуртів «ReggaeON» (м. Руставі) та Ачіко Ніжарадзе&«City Life» (м. Тбілісі), показ стрічок сучасного грузинського режисера Левана Когуашвілі та стрічки «Кров» українського режисера Ірини Правило за мотивами оповідання Нодара Думбадзе, лекція Роланда Мікіані з історії, традицій та культури Грузії.

Спонсором проекту виступила торгівельна марка Borjomi
Starget, Агентство
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!